- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Autós kamerák
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
-
5000 - 4901
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
Monddd ki, hogy ehyáltalán nem próbáltad még ki. Feltetted töltőre az akksikat, mert gondolom azt is csak vettél, és addig halasztgatod. Vagy félsz tőle. Mint kurva a templomban. Ja, nem , az izzad. A gyóntatószék előtt. Az az ördög a szenteltvízzel.

VladimiRr: Még az jó hogy ez nem nagyon számít szakmainak.
picskuba, nem jó a 98-asnak lenni, utánam még jön valamki.
[Szerkesztve]Aláírás (nem kötelező megadni) -
QuarK
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
QuarK
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
-
QuarK
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
QuarK
senior tag
-
Racecam
nagyúr
-
QuarK
senior tag
-
BlacKSouL
addikt
Most meg máér azon kezdtetem görcsölni, hogy már nincs olyan sok a 500 hsz-ig, és még ki kéne húzni ,de már télleg nem l átok. Na mindegy. mostmár tényleg le kell feküdni.
'' rántottttám ma se kobászos.' és úgy néz ki hogy mase kapok trippert.
5000 természetesenn.
bandus
veterán
-
BlacKSouL
addikt
hát mer a gép be van még kapcsolvaa, és mielőtt kikapcsolom,, mindig bekukkantonk, hogy hátha történt valami érdekes, és akkor már valóban kényszert étrzek, hogy beírjak. Tényleg. Most hogy mondod..
Az azért durva, hogy nem bírom nyitvatartani a szememe. Háttérben nyögnek a nigger, bocsánat, a fekete lányok, és nagy kanosnak látszó, de abszolult felizgulatlan nagy nége dákók csapatják nekik. Bazzeszt nem kéne leírnom, de ilyenkor közlésikényszer e van az embernek. Most hagyom abba sz hiszem.
)) Most csinálták a filmben azt hogy , '',..megb..zlak anyád hátán,, . merthogy nem biztos hogy az anyja volt, de a hátán volt .
Menyjek márt aludni!!!
annyira csúnya lófogú a nő, hogy .. nagyon. Nem is nézem,
EQMontoya
veterán
-
bandus
veterán
-
BlacKSouL
addikt
ű azanny a köcsögit. Kissé odavertem ma énis. Mármint a 4 Hubi 5 Gösserr kombóval. Most kezd beérni. Régen jártam néptáncoltam, kb 9 évig. Most have3rral felnéztünk, itt van utcánkban a ház ahol vagy ahova jártunk. Most jöttek meg a a mostaniak fellépésről. Asszem ismét el kell járnom. A megfiatalodott együttes tartogat még csemegéke3t. ÉS! Lift is van. Igaz csk ruháknak a padlásról, de akkoris. És különbenis. Szóval le kell csekkolnia fiatal leányzókat.
Húde nem látok gépelni. A monitro nem valami nagyon világítja emeg a klavoiatőú.... faz a z ilyen hosszú szavakba. Billeyntyúzetet na. Bazzeg, ez is szar.ű
Már látom előre mit össze fogok röhögni holnap este ha visszaolvasm amit
Hát kellemes estét a díyszes társaságnak.
Mingyá ötezer lesz, váltás. Sajnos pont ne leszek ittt. Ez ne zavarjon senkit, hogy belebeszéljen .
EQMontoya
veterán
-
neduddki
nagyúr
HI!
Mi kizarolag csak Kremborieszt jacco kocsmakba jartunk!!! /aki nem erti az kerdezze meg:- )/
Meg kulomne is ki a f.... eszes fenenk volt kedve szakado essoben kiulni???;- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni -
bandus
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
bandus
veterán
-
EQMontoya
veterán
mivel ez az eset eleme a ''minden egyebb eset'' halmazának, valamint súlyosbitó tényezőnek rónám fel, hogy mindezt miskolc egyik belvásorban elterülő kávéházának kiülős (utcán lévő) részén sikerül, nagy nyilvánosság előtt kijelentenie. Úgy érzem, hogy ez 3 rendbeli tarkónlövéssel ér fel
Same rules apply! -
neduddki
nagyúr
HI!
HA az masik nyul akkor semmijennek, ha Nyulnak hivjak a holgyet akkor is semmijenek, minden egyeb esetben le kell loni:- )))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni -
norbiphu
őstag
-
EQMontoya
veterán
szerintetek milyen perverziónak tekinthető az, ha valaki nyulat akar baszni?
Same rules apply! -
Whaskes
senior tag
remélem nem üres kézel és üvegekel jöttél haza

viszont én is go alszás, befáradtam a sok ''áldástól''
[Szerkesztve]|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról? -
ngabor2
nagyúr
hazaértem tótországból. érdekes volt. hót álmos vagyok. jó éjt.
-
Winner_hun
félisten
-
ladybug
őstag
-
QuarK
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
norbiphu
őstag
-
ladybug
őstag
-
Gh0sT
addikt
-
Thrawn
félisten
-
Gh0sT
addikt
Van a PH! külön topic a melegeknek?
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna. -
EQMontoya
veterán
női homosexualitás, ala nyaló világ?
Nah igen, az nem rossz dolog. Már ha szép nénik csinálnak ''csúnya'' dolgokat.Same rules apply! -
QuarK
senior tag
neked is Tanya Chalkin - Kiss c. alkotasa van az agyad fole nagyposzterkent kiragasztva?

-
(Kolombusz)
veterán
-
norbiphu
őstag
ne aggódj ma már kezd elfogadott lenni ez...
ps:![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#4959: akkor egy véleményen vagyunk
[Szerkesztve]"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?" -
EQMontoya
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
norbiphu
őstag
-
EQMontoya
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
norbiphu
őstag
-
Whaskes
senior tag
én meg hivom azt a néhány kocsmatöltelék rendőrt akik mindig nálunk piálnak
az utobbi idoben az egyik ingyen..... az ittas vezetés elintezese bizony draga mulatsag...
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról? -
EQMontoya
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
Whaskes
senior tag
-
t1
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Ramius
őstag
-
norbiphu
őstag
-
t1
veterán
-
EQMontoya
veterán
-
Lortech
addikt
Az semmi, nekem a netszolgáltatóm 1 másodperces, villanásnyi kimaradást se tudott átvészelni. Modem offline. De még ráadásul a szerverük se állt fel újra normálisan automatikusan, elsőre kellett 20 perc mire visszajött a szolgáltatás. Második villanásra szintén elment a net, de visszajött két perc alatt. Akkor már biztos bent figyelt valamelyik rendszergazda.
Remember, if you don't sin, Jesus died for nothing -
VladimirR
nagyúr
-
EQMontoya
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
t1
veterán
-
EQMontoya
veterán
itt a villámok repkednek elég hevesen... mondhatni, vihar vanosz.
Same rules apply! -
Whaskes
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
-
t1
veterán
-
Whaskes
senior tag
asszem kezd a fejembe szálni a sör.......
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról? -
Whaskes
senior tag
-
t1
veterán
-
Ramius
őstag
-
Whaskes
senior tag
no, pizza beburkolva. iszok még egy sört aztán majd lesz valahogy...
(Kolombusz)
veterán
[link]
Cyla, megelőztél, de hogy a főoldalról mért nem találtam, azt nem tudom.
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
Egy másik fórumon bugmenot követte el:
''A kerületi temető legkorábban hétkor nyit. Ettől függetlenül láttam már a negyed 7-es buszon is mammert koszorúval. (A busz kb 15-20 perc alatt ér be). Ott áll 20 percet? Próbafekvés, vagy mi az isten?''
gyakorlat teszi a mestert...tönkre... -
(Kolombusz)
veterán
Még 1 kérdés: a [link]en képre hogy lehet keresni?
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
-
Lortech
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
van ám, vagy 32 liter! ugy csinalom mint ngabornál, addig nem megyek el az asztaltol amig el nem fogy mind
Winner_hun
félisten
-
Whaskes
senior tag
itt vagyok, csak sört csapoltam

vlad, holnap nem jössz át kecskemétre? lesz egy kis sörölés reziékel.|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról? -
(Kolombusz)
veterán
-
t1
veterán
jah értem már...

-
VladimirR
nagyúr
itt nem
ahhoz object-kent kellene beilleszteni a html kodba, olyat meg itt, a forumban, vagy a logout-on nem lehet -
VladimirR
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
t1
veterán
linként esteleg? vagy hogy gondoltad?
-
(Kolombusz)
veterán
Youtube-os videókat lehet valahogy hozzászólásba ágyazni? Mert mostanában a hírekben/tesztekben előfordul beágyazott youtube, vagy videobomb videó.
-
t1
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Aktív témák
-
5000 - 4901
5015 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 39
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen, én jövök, nem is, futok. Ámokot. áóéó 

<-- sírvaröhögés
)) Most csinálták a filmben azt hogy , '',..megb..zlak anyád hátán,, . merthogy nem biztos hogy az anyja volt, de a hátán volt .
(nem-nem, tényleg beugrott, nem a szótárból néztem 

![[kép] [kép]](http://blinkinglights.org/tmp/pumpkin-vomit.jpg)