Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nos én laktam tégla''panel''ban, merthogy kb ezek a házikók is kb azok, csak ugye nem betonelemekből állnak, de kinézetben, meg felépítésben van közük hozzá. (oldalt beton, egyébként az ablakoknál, ajtóknál tégla...)
Hát: mennénk már innét a csába. Nem nem és nem akarunk többet ilyen soklakásos társasházban lakni. Egyszerűen bezüzülünk tőle. Bezüzülünk attól, hogy nem tudjuk lemosni a kcosit, hgoy nem tudunk kifeküdni a napra, hogy egész nap a lakásba vagyunk zárva, vagy ha nem, akkor kocsikázni kell a friss levegőért... Sosem értettem , hogy tudnak egyesek megmaradni panelban, mi nem tudunk. Egyszerűen zavar, feszélyez, rosszul érezzük magunkat benne. Ebben az albinkban ez a 2. év, de ennyi, ha találunk, akkor kertesház...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alkoholista nevelde
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- LED / LCD TV topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest