Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nos én laktam tégla''panel''ban, merthogy kb ezek a házikók is kb azok, csak ugye nem betonelemekből állnak, de kinézetben, meg felépítésben van közük hozzá. (oldalt beton, egyébként az ablakoknál, ajtóknál tégla...)
Hát: mennénk már innét a csába. Nem nem és nem akarunk többet ilyen soklakásos társasházban lakni. Egyszerűen bezüzülünk tőle. Bezüzülünk attól, hogy nem tudjuk lemosni a kcosit, hgoy nem tudunk kifeküdni a napra, hogy egész nap a lakásba vagyunk zárva, vagy ha nem, akkor kocsikázni kell a friss levegőért... Sosem értettem , hogy tudnak egyesek megmaradni panelban, mi nem tudunk. Egyszerűen zavar, feszélyez, rosszul érezzük magunkat benne. Ebben az albinkban ez a 2. év, de ennyi, ha találunk, akkor kertesház...
Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Steam topic
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Arc Raiders
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest