Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Igen, nagy különbség van a panel és a kertesház között. Én amióta esezemet tudom kertesházban lakom így nincs viszionyítási alapom, de még ígyis nehéz elképzelmen, hogy hogyan lehet elviselni azt a bezártságot és szabadságtalanságot, amit egy panel kölcsönöz az embernek. Gondoldom minden megszokás kérdése, mert mondjuk aki oda született, az már eleve ebbe nő bele...de nekem akkor is nehéz beleképzelnem magam, szerencsére nem is kell, ezúton is köszönöm szüleimnek

A költségeket viszont ha viszonyítjuk, akkor irdatlan pénzeket visz el egy kertes ház. Nem csak hasraütésre mondom, hogy többet, mint egy panel, hanem beszélgettünk olyanokkal akik panelba laknak és mindig ez volt a végkövetkeztetés...
Fűtés azért nem olcsóbb, mert kertesben általában nagyobb teret kell befűteni, akkor a kerti eszközök, fűnyírás, stb...folytonos munkával jár, ami egy panelnál azért nincs meg...
Festés sziegetelés kívül-belül, tetőtér, anyámkínja..szóval egy kertes házzal folyton munka van, de ettől függetlenül szvsz kényelmesebb benne élni, mint egy panelban...
Persze ezis erősen korosztályfüggő, meg pl egy öreg nyugdíjas házaspárnak már nembiztos, hogy ez a megfelelő, hogy havat kell lapátolni, meg egyfolytában melózni a házon...szóval ilyen szempontból is vizsgáltható a dolog. De akkor is szvsz úgy 60éves koráig biztos kényelmesebb egy kertesben laknunk, mint egy panelban...
tildy: költözzetek, költözzetek, költözzetek
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest