Hirdetés
- Powerbank topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Úgy érted a földönkívüli értelmes (vagy épp nem értelmes) életformában? Mert a többség ezt nevezi ufónak, holott az ugye az azonosítatlan repülő tárgy rövidítése.
Én elhiszem, de nem feltétel nélkül. Mivel magam sosem érzékeltem, ezért mondhatnám hogy nincsenek, de ez sok mással is így van, amit viszont el kell hogy higyjek. Mint a MIB-ben is volt, 3000 éve az emberek szentül hitték hogy a Föld lapos...stb. Tehát nem biztos hogy vannak, de akár lehetnének is. Abban viszont biztos vagyok, hogy amennyiben a Földi élet nem mesterséges úton jött létre, hanem természetes módon, akkor az a másik életforma akár semmiben sem hasonlít a Földiekhez. Ellenben ha mesterséges módon jött létre, akkor valamilyen hasonlóság kell hogy legyen, de akkoris mi hasonlítunk rájuk és nem fordítva.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest