Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Most nézem a cikket a zindexen: [link] van benne ez a hang : [link] én speciel jól hallom, és szörnyen idegesítő, de én néha a denevéreket is hallom, viszont faterom úgy ült a gép előtt, hogy észre sem vette mikor bekapcsoltam. Namármost. Létezik olyan progi, esetleg ingyenes, ami ilyet tud, hogy szintetikusan előállít nekem 0 és 25000 Hz közötti hangokat, tehát a teljes tartományban?? Már régen ki akartam próbálni a hangcuccom is, meg a fülem is, de nem találtam ilyet, pedig tuti hogy van. Nemtom mi kell hozzá, de nem hiszem hogy bonyolult dolog kéne hogy legyen, csak kell hozzá egy inputbox amiben beállítom a frekvenciát, meg egy Play gomb. Viszont azt már nem tudom hogy ezt hogy lehet összehozi a hangkarival.
Vagy, melyik topikban kérdezzek rá?
Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest