Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Párom annak idején csinált valami hasonlót. Rákérdezek, oké?
Hm, meg is van [link] -en a javas alkalmazás, de ez az alacsonyabb frekvenciatartományban van, meg másra való ... Szóval nem az ami kéne. Majd mondom neki, hogy írja át teljes frekitartományra, és nem hemisyncesre.
Egy kis érdekesség egyébként a hemisyncről:
Ismert tény, hogy a megváltozott tudatállapotok és az agyhullámok között szoros összefüggés van. Monroe, mivel zeneszerzõ, ezért a hanghullámokhoz fordult segítségért, de egy kis probléma adódott az elsõ idõkben, mivel az emberi fül nem képes érzékelni a 30 Hz-nél alacsonyabb frekvenciájú hanghullámokat. Monroe a fizikát is bevetette, mivel neki a béta 16 Hz és az alfa 7-16-Hz-nél alacsonyabb hullámokat kellett kelteni, ezért hívta segítségül a fizikában tanult hullámlebegés elméletét. Ez annyiból áll, hogy két különbözõ frekvenciájú hullámot vezetett a jobb illetve a bal fülbe, ekkor két hallható hullámmal a 100 és 104 Hz hullámokat használta, ezek a különbözõ hullámok egy periodikusan ismétlõdõ, erõsödõ-gyengülõ hullámszerû jelenséget produkáltak. Az emberi fülek, pontosabban az emberi tudatos agy a kettõ különbségét nem érzékelte, de a nem tudatos agy (a tudatalatti) igen, és létre jött a csoda. A kísérletek alkalmával csodálatos meditációs élmények következtek be. Egyeseknél testen kívüli élmények is, és a csoda csúcsa a szivárványhíd létrejötte. A szivárványhíd az, ami összeköti bennünk a logikát és az érzelmeket, a nõit és a férfit, a kis énünket magasabb énünkkel, úgy is mondhatnánk az Isteni Énünkkel, vagy egyenesen a Fénnyel. Valószínûleg azzal, amit a felsõbbrendû énünk szükségesnek lát.
Hm, vlad megelőzött programügyileg
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nahat, feltalaltak a spanyol viaszt
programot osszedobtam egyet hirtelen, de ezzel max a sajat hallasodat tudod tesztelni, a hangcuccodat nem (hacsak nem kotod ra az egeszet a speaker-re)
en 20-16k tartomanyban hallom (bar ez inkabb jelzi a pc-krehacs tipusu hangkelto kepessegeit)
Bovebben: [link]
szerk.: ja, egen: a progi esc-re lep ki es +/- valtja a frekvenciat (a zenei hangokon megy vegig, a normal a hanggal kezdve)
szerk.:
az mp3 egyebkent rajtam nem fog
hallani hallom, de el tudom viselni - a procihutom 4800-at forog, van melle egy kisse hangos hitachi vinyom (7k120), es a gepen (ami mellesleg 7/24 megy) nincs burkolat - edzett vagyok
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
az emberi fül különböző, nagyon is eltérő mértékekben érzékeny a 20khz körüli/feletti tartományban
az mp3, amit linkeltél, nekem iszonyúan bebasz, 2mpet hallgattam csak - hosszas kitételkor fáj tőle a fejem, rosszul vagyok, stb - az ilyen rettentően magas hangok gyakorlatilag kíneszközök - míg a kedves családtagok pl simán végigülnek egy ilyen felvételt
sajna a pécék is szoknak különféle magascéket kivágni (chipsethűtők, vinyók, vga kisventik, miegymás), brrrrrr
jah, h a kérdésedre feleljek: nem tudok ilyen progit
szerk. nafasza, megint mindenki megelőzött, h neki is fáj, meg így-úgy
pfffff, hallgassatok 21khzet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Horgász topik
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)