Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Mihez képest. Az a nem mindegy, hogy egy hozzád képest mekkora súlyú másik valamivel ütközöl. Minél kisebb az ''ellenfél'', annál több esélyed van a túlélésre.
Nem emlékszem pontosan, de a nagyobb mozgási energiával rendelkező fog energiát átadni a kisebb mozgási energiával érkezőnek. Mondjuk a falnak nyilván nem mozgási energiája van, de itt most rugalmas ütközésekről beszéltünk. De régen tanultam már fizikát, mittudomén, hogy pontosan hogyan is van ez.
p -
-
ladybug
őstag
Akkor azt hiszem ez a _tartani_ egy kis magyarázatra szorul. A tartanit úgy értettem, hogy becsülni, tisztelni (mint ahogy tildy és szalma is mondta), elfogadni a döntéseit ''hisztik'' nélkül stb. Nálam a tartani ezt jelenti.
A moderátorokat nem istennek tartom. Egy motorként kell, hogy működjenek, mert különben a fórumon elszabadulnak az indulatok.
Ha v.mi mondanivalójuk van, meg lehet velük beszélni kultúráltan, emberi nyelven, és még netalán vitatkozni is lehet velük. De igenis nagyon sok olyan eset volt mostanában, ami kissé gyermeteg vitákba torkollot, pedig meg lehet(tett volna) másképp is oldani. -
ngabor2
nagyúr
Mindegy, csak kötözködés legyen

Ha te most épp nem... akkor sokan mások. A franc se bírja már a sok kötözködőt követni a nagy win vs. linux vita közepette...
Aztán jól kiforgatjuk egymás szavait, ahogy te is ki fogod ezekt (mert ki lehet).
No mindegy, jó éjt, megyek alukálni. legyetek rosszak, reggel jövök. -
ngabor2
nagyúr
Hogy ezek a tehenek mindig belekötnek valakibe... és ez legtöbbször épp Vlad.
Már leírta: mindenki azt használ, amit akar, vagy amit muszáj. Én itthon Linuxot akarok használni, mindent tud, ami nekem kell. a melóhelyen win-t kell használni, mert vannak olyan progik, amikre egyelőre (?) nincs Linuxos alternatíva (belső progik, winre optimálva). Ennyi. Minek ezen tovább rágódni? -
rii
nagyúr
De az általad felsorolt cégek olyan újjításokkal jönnek elő a programjaikban, hogy azt látom, hogy az én szemszögemből látják a feladatot. Tipikus esete ennek a Photoshop, és a CorelDraw. (Azt hiszem) a Corelt fejlesztésénél programozók voltak a dominánsok, míg a Photoshopnál a Grafikusok. Eszméletlen, mekkora a különbség a két program között a Photosjop javára. Én úgy érzem, hogy az MS annyira görcsösen ragaszkodik a poziciójához, az érdkeihez, a piacnöveléshez, hogy elfelejtezik arról, hogy Ő embereknek fejleszt terméket, ráadásul olyan embereknek, akiknek más választásuk nincs is, hiszen a munkahelyek erősen dömtő többségben windows-t használnak.
Én úgy érzem, sokkal többet beleadhatott volna a MS. Pld kiadhatná a win98 forrását.
Tudom, hogy ez nem lenne jó az MS-nek, mert akkor lenne win98 emulátor Linux alá, és sokan megelégednének pld a office97-el, és minden programmal, ami megy win98 alatt. És máris, ettől az egyetlen egy lépéstől emberek százezrei használhatnának Linux-ot.
Az MS-nek többet ér a saját üzleti poziciója annál, hogy több százezer ember életét tehetné szebbé. Ha már annyira utálom azt a szaros windows, legalább ne legyen muszály használnom, mert nem tetszik, úgy ahogy van.
De az MS az emberek érdekei előtt tartja a saját érdekeit. És én ezt nem tartom etikusnak. Valahogy úgy tudnám ezt megfogalmazni, hogy emberségesebb Microsoft-ot. -
rii
nagyúr
Én sem vagyok hívő, csak vannak olyan elveim, amiket már nem fogok feladni, mert meggyőződésből származnak. Meggyőződésem, például, hogy az MS nem fogja az én érdekeimet nézni sosem, ez már világosan látszik. Továbbá az OS oly mértékben titkárnős, hogy engem zavar. Annyira nem lehet személyre szabni, hogy ha lehet választani, akkor Linux.
-
rii
nagyúr
''............és főleg a hívőket uszítod magadra!..........''
a Linux mellett legalább van ok kiállni, és szükséges is. Szerintem ki is kellene állni az ilyen úttörő dolgok mellett. Az bezzeg neked is jó lenne, ha a Linux hívők bálványa, a Linux, A Linux, A LINUX teret tudna hódiítani, és ezáltal, illetve a kiéleződött verseny miatt, kedves felhasználó, Te is még profibb programkat, User Interface-kat tarthatnál a kezedben. De eddig már nem kell ellátni. Azt majd megteszik helyetted mások, megharcolják mások, Te pedig majd leakasztod az érett gyümölcsöt, és még megköszönnöd sem kell. Lehet, nem is fogod. Mert kevesen vannak, és nem elegen.... De gúnyolódni lehet rajtuk. Szép, férfias dolog,
Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Majd elkezdek csúnyán köhögni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)