Hirdetés
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha szembejön egy ugyanolyan autó, ugyanolyan sebességgel, azzal sem lesz rugalmasabb az ütközés.
-
faster
nagyúr
szvsz én még nem ekrültem annyi emberrel összetűzésbe, hogy közutálat tárgya lennék itt.
Hát ez meg ki mondta, hogy közutálat tárgya volnál? Csak kidusnak említetted, hogy jobb, hogy nem volt itt, amikor ment az adok-kapok Vladdal, és hát amilyen az aggyonisten...
De most nehogy azt hozd ki, hogy én is ellened vagyok, szerintem kidus is titokban egész este leste az alkalmat, hogy visszavágjon.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Persze a pezsgőtablettás tej után...
Régebben ha a haverokkal be voltunk rúgva, ennél sokkal extrémebb dolgokat is ''megfőztünk'', pl. szaloncukros zsömle, pezsgőtabletta szendvicssütőben felmelegítve (és instant fogyasztva.)
De azok az idők elmúltak, most már szolíd nyárspolgári életet élek.
-
faster
nagyúr
Szerintem a személyes hangulathoz semmi köze annak, hogy személy szerint tudod, ki törölte ki a hozzászólásodat vagy zárta be a topikodat.
Nem két felhasználó van ''user'' és ''moderátor'', csak a moderáció nincs nevesítve. Persze nem minden fórumon van így, de előfordul nem egy helyen. -
faster
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nem értek veled egyet. Den a legjobb példa arra, hogy még igencsak komoly vitába is bele lehetett menni vele
, és pont azért, mert nem kellett tőle tartani, annak ellenére, hogy moderátor volt. Ő, mint moderátor csak akkor avatkozott be, ha feltétlenül muszáj volt, és én ezt tiszteltem benne. Kár, hogy mostanában ritkán fordul elő. A másik véglet az, amikor valaki minden kis piszlicsáré dologba beleköt, és csak a ''szabályzat'', ami létezik neki. Lehet, hogy szerinted a moderátor azisten, és mi csak vendégek vagyunk, de ez nincs benne a szabályzatban, tehát nem igaz. 
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Én 58kg vagyok, azt mondjátok, vegyek kutyát?

-
faster
nagyúr
Jó, hagyjuk, hitről nem fogok vitatkozni. Én egyáltalán nem így látom. És annak ellenére, hogy a Linux mekkora királyság, jóval egyszerűbb az én életem, ha Windows-t használok, mintha Linuxot, és itt csak a webszerverek a kivételek, bár a Win2003 web edition már elég komolynak tűnik.
-
faster
nagyúr
Nekem nincsenek elveim, én csak használom a gépet.
Meggyőződésem, például, hogy az MS nem fogja az én érdekeimet nézni sosem, ez már világosan látszik.
Ja, mint ahogy sem az Oracle, sem az Adobe, sem a Novell, sem az IBM, de még az AMD sem nézi, mi jó neked, csak azt, mi jó nekik. -
faster
nagyúr
Ismerem ezeket a híreket a duplaklikkes hír nem új. Ez az Usa szabadalmi gyakorlata miatt alakult így (a linux támogatói között is akad jókora szabadalmi portfólióval rendelkező cég). Számomra viszont a Windows és a Linux eszköz, nem kegytárgy, így hát nem valószínű, hogy ezek miatt ''hívő'' leszek.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Webkamera topic
- NBA és kosárlabda topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

De ez a nutellás paradicsom felkeltette az érdeklődésemet. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)