Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Vladi vazzeg!

Ezt most komolyan gondoltad? Azt hittem, hogy röhögünk a dolgon egy jót!
Ne csináld már ezt! 
MOD: Nem ér így, hogy nekem esélyt sem hagysz, hogy azt mondjam, hogy poén, vagy megmagyarázzam!
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Rez_Grof
üzenetére
Ezi csak egy poén most, hát annyira mindegy, hogy mikor, meg, hogy ki! Egyszerűen jó estém van, aztán meg most itt vagyok!
Eza lényeg...meg, hogy írjatok jókat, aztán röhegjek egy sort...
Panther: Egértelmű, ha meggyőz akkor jöhet, de nem nekem! Engem max a szerelmem győz meg, hogyő kell nekem, más eddig a közelébe sem érta meggyőzésnek...de nem is baj ez! -
Sianis
addikt
Én amúgy sem szeretek sokat code-olni, legalábbis itt. Úgy jó lenne, ha rányomnék beírná, leírnám ami kell aztán megint katt és bezárja az adott dolgot....de így, hogy feszt...á ettől lustább vagyok!

MOD: Meg amúgy is régen OFF-oltam, kicsit ki akarom engedni magam...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Juj vazze' ez meg sem hallottam!

Bővebben: link
Kedvenc Linux Disztróm, jah és a legjobb, több díjjat is nyert, mert simán nagy jó fő király!
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Mod bácsik! Szavazó cetliket elő, ma este én esküszöm, hogy megnyitásra képessé teszem a 25-et! Személyesen garantálom!

-
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Bővebben: link

Ez meg én 

-
Sianis
addikt
Én itt vagyok!
Jah holnap jön az Ubuntu 5.10

Teljes download készültség... -
Sianis
addikt
Holnap 13-a és csütörtök! Szerelmemnek pont egy ilyen napon, csak júniusan vallottam be, hogy mi a helyzet...

-
Sianis
addikt
OFF 24...fejezzük be gyorsan kíméletlenül!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Lassan 10.000-es lesz az OFF határ!

Ennyire felgyorsult mindenki élete? Az enyém még mindíg jó tempóban megy!
Jó reggelt azért mindenkinek!
-
Sianis
addikt
No véradók:
Levettem a kötést, hát jobban fájt a ragasztószalag, mint a szúrás....
Viszont szerencsére nem vérzik, bár volt egy pár csepp, gondolom azért mert ezidáig nem érte rendesen levegő...viszont örököltem anyám tulajdonságát, gyorsan alvad...
Amúgy amit most regisztráltak róla, az pl csak a Vöröskereszt fogja tudni, vagy van egy központo adatbank, és így pl Nyíregyen is megkérdezhetem, hogy mi lett a vérvizsgálatom eredménye? -
Sianis
addikt
Igen most volt! 19 vagyok, tavaly is akartam már menni, de soha nem volt jó az időpont, most végre összejött, kicsit féltem, mert ugye ismeretlen volt a dolog, de rájöttem, hogy abszolút profi emberekkel, semmiség az egész...úgyhogy áttérek én is, rendszeresen irány a kórház...
-
Sianis
addikt
ÓÓÓóóó majd gondolj rám, mikor differenciál egyenleteket oldasz meg, pl szétválaszthatóra visszavezethető módszerrel, vagy zavarófügvényes módszerrel.
Vagy éppen kovergenciát kell vizsgálni, Leibnizt, integrál kritériummal.
Az intergálás csak a jéghegy csúcsa!
Analízis párápápá ájm lávin it
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Utánna fogok ennek nézni, és amikor lehet hétvégenként irány a kórházba.
Mostanában sok a baleset a megyében, és mintha hallottam volna, hogy kevés a vér...hát akkor veszem is az irányt, megmondom, hogy féltem ezelőtt az első adás előtt, de mondtam magamnak, hogy menni kell...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Hihetetlen! Én azt hittem, hogy csak néhány ember esetén van ilyen, közben meg lassan én leszek a kivétel? Mondtam barátaimnak, hogy menjenek, egyedül 1 mondta, hogy megy, a többi mind azt mondta, ááá nincs időm, közben ugye most is a gép előtt verik a f@szukat, meg ugye 100m-re tőlünk veszik a vért, szóval csak kifogások. Egyikük tényleg allergiás az ilyesmire, nem bírja a vért, de a többiek meg szerintem nem elég férfiak!
Komolyan szégyelném magam, hogy a csajok ott állnak sorban, hogy adjnak, én meg fent ülök és fosok, mint valami kiskölyök...hihetetlen ez tényleg! Vagy csak bennem teng túl a segíteni ahol lehet vágy, vagy nem tudom, de én nem leszek rest soha elmenni...ők meg maradhatnak az örökös kifogás keresők. No persze, aki tényleg nem bírja az nem gyenge, de aki tehetné, az szégyen ha nem megy... -
Sianis
addikt
Most néztem, évent 5x mehetek. Az bizony nem rossz! 56 naponta lehet menni, az évi 15 emberi élet megmentését jelenti, feltéve hogy jó-e a vérem...eddig annyit tudok, hogy A-s, de szerintem legtöbb embernek ilyen...
mod: Tildy: akkor ezek szerint érdemes menni, hiszen akkor egyenrangú az én vérem, hiszen csoportazonosat adnak...?
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
No akkor én egy tökös gyerek vagyok!

Disznóölés, véradás, semmi.
Leszúrom a disznót, kifolyatom a vérét, de akár fel is dolgozzuk, ha a kuncsaft úgy gondolja!
Szemgolyóval öröm játszni (célbalövösdi) 
Mondjuk lehet, hogy valaki örökli a parát, de szerintem legyőzhető. Ha feleségeddel neadjisten lenne valami, és spiccel a nyakán, combján a vér, akkor te elájulsz?
-
Sianis
addikt
Egy menstruáció alkalmával szerintem nem is ürül ki 4,5 dl vér!

Ha jól tudom, ez a szervezetem összkészletének duván számítva 1/10-e?
Gondolom, hogy jóttesz, mivel 18-60 évig ajánlott a véradás, rendszeres véradóknak 65-ig. Tehát nem hiába az a + 5 év? És nem is olyan kevés az... -
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Pedig tök laza volt!
A tűt meg sem éreztem, és még csak nem is szédültem. Szerintem 50 km-es bicajozás se kottyanna meg. Lehet, hogy még jobban is vagyok, mint voltam...és ugye megmentettem 3 életet! Szóval még jót is tettem...legalábbis úgy gondolom, hogyha valki ezáltal tovább élhet az csak jó nem? -
Sianis
addikt
no túladtam 450ml véremen

-
Sianis
addikt
Én szeretek segíteni az ''Azonnali kérdések órája''-ban. Kezd a szívemhez nőni, főleg mikor nem visszaugat, hanem esetleg kiigazít, vagy éppen egy komoly problémára találunk megoldást. Ezzel legelább tudatosul bennem, hogy kezdek egyre jobban fejlődni, és ezt a tudást jó megosztani, nem pedig eltitkolni, hiszen mit ér az ember a világ minden kincsével, ha csak magának tartogatja, féltve örzi?
-
Sianis
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Viszont nem mindegy, hogy hol szerzed a hsz-aid!
moonman pl szertinem CSAK szakmai topicokban van jelen, mégis extrém sok hsz-a van! És senki nem köhögi le, mert nem is teheti, hiszen sokat köszönhetünk neki.
Jó lenne ha pl hsz-okat úgy is meg lehetne nézni, hogy a nagyon sokból mennyi Fáradt gőzös, és mennyi a szakmai. Így lehetne némi önérzetet ébreszteni, hogy hej, jó lenne leállni a sok OFF-al és szakmázni is egy kicsit. -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Frissen fitten, nem kipihenten...
Én is nekiállok elolvasni mi volt az esti káoszban
-
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
No leléptem csucsulni, holnap is nap van, sőt korán is kel kelni!

Jó éjt hölgyek/urak... -
Sianis
addikt
Arra gondolsz, hogy pl: ülsz a Tv előtt, és mozgatod a lábad? Vagy ülsz a suliban a padban, és játszol az ujjaiddal?
Nekem is van ilyen, családi Tv-zés, és úgy belemerülök a lábam mozgatásába, hogy észre sem veszem, de nem is érzem. Rámszólnak, de aztán 10 mp és kezdem előröl. Mégis mit mondtak, hogy mi okozhatja, vagy milyen bajod lehet ebből? Mert én több éve ilyen vagyok, és semmi bajom nem származik belőle. Szvsz több bennem a napi energia mint másokban és így nyomom ki magamból.
Tanács: Menj el esténként úszni, pl 1-1,5 km-t, aztán egy hét rendszeresség után nézd meg, hogy még mindíg vannak-e ilyen tüneteid. Ennyit megtudsz tenni magadért nem? -
Sianis
addikt
Tényleg lehet kapni 800 Ft-ért pendrive-ot? Kéne valami kis dokumentum szállító, és nem érzem szükségét több ezer ft-nak kiadására...mikor nem kell. Nos?
-
Sianis
addikt
A franc! Elfogytak az azonnali kérdések...

-
Sianis
addikt
Most vettem észre!

Ma vagyok 500 napos!
-
Sianis
addikt
Hűűű de csend van.
Mai #1 hsz az OFF-ban.
Tessék ma számolni....
-
Sianis
addikt
Jó reggelt!
Sikerült pótolnom az alváshiányomat, ezért keltem ilyen későn!
Irány a tanulás...hej -
Sianis
addikt
4 évesen nem tudtam azt, hogy mi a kocsma, csak azt tudtam, hogy olyankor lehet zargatni a szüleim, hogyha már nyitva az ajtaja.
Mondjuk, ha jobban belegondolok, akkor mai napig nem túlzottan izgat a kocsma, mert maximum talik alkalmával látogatom, az meg ritkaság számba megy, máskor nem is fogyasztok alkoholt, lehet, hogy végleg le fogok állni így...
Szerintem mindenkinek vannak ilyen emlékei kiskorából, amikor szülei számára érthetetlen dolgokat, de vicceseket, és mai napig emlegetett dolgokat tartalmaz.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Kis koromban én korán kelő voltam!
Reggel mindít ott áltam szüleim ágya mellett és kukkoltam ki az ablakon.
Ők meg egyszer azt mondták, hogy majd akkor kelünk, hogyha nyitva lesz a kocsma.
Ez hétköznap jó volt, de hétvégén már hajnalok hajnalán nyitottak, én meg mondtam, csak mondtam, és mondtam: ''Anyaaa már nyitva a kocsma, kelj fel!'' 
-
Sianis
addikt
Délután már otthon....yessss

-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Előszeretettel szoktak ilyen incidesek történni....

És még nálunk annyira nem is durva, de két kolesszal odébb valóságos háborúk mennek hangtechnikailag, hajnaltájt néha összeindul két szoba, és megy a verseny kinek szól hangosabban.
Alvásügyileg meg nem is beszélek arról, hogy most van 150 méternyire Rocktóberfest (Kispál, Hooligans...) és a nyálam csorog, de nem tudok menni mert doga doga hátán... -
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hát nem első!
De megtanulom, hogy a folyosón melyik az ő biztosítékjuk, aztán gyors szabotázsakciókkal fogunk háborút kezdeményezni! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira nem dühítő, így korán talán nem, de mikor hajnali 2-kor verik a lámát az igen, mert akkor 1,5 órán át nem tudok elaludni, és a drága 8 órámból már csak 6,5 lesz, az meg ugye sehogy sem a legtöbb.... -
Sianis
addikt
Nagy tusolás .... kész.
Átmentünk szólni, hogy oké, hogy jó dolog hajnalban részegnek lenni, de valakinek 8-tól órája van...halkítottak...de nekem már nem megy a visszaalvás....
-
Sianis
addikt
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Szvsz Horváth éva, márha ő van az elsőn...

-
Sianis
addikt
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
hát akkor nem elvtárs...

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Nos igen ezt jónak tartanám! Viszont moderátorok segítségét is kell kérni, hogy ne flém legyen, ne az, hogy egyikben mi a rossz, hanem az, hogy melyik miben tud többet. Érzésem szerint ezáltal eldönthető lenne, hogy kinek mit érdemes használni, hiszen úgyis mindekettő ingyenes...

-
Sianis
addikt
No megérkeztem a koleszba

-
Sianis
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Válassz más karakterkódolást, ne légy LAMA!
-
Sianis
addikt
Nesztek, tanuljatok!
Bővebben: link -
Sianis
addikt
Hali!
Mi a címe annak a mai ''slágernek'' amit mostanában sokat játszanak a rádióban.
A srác olaszul énekel, a leányzó pedig magyarul. Szép szerelmes nóta, kedvesemnek örömet szerez, aki megmondja az előadót és a szám címét!
Bocs, hogy nem ide való, de rágja a f...fülem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sianis
addikt
Godsmack - Vampires - hallgatása erősen ajánlott
-
Sianis
addikt
Köszi Loretto mester a felhomályosítást!
Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Pánik a memóriapiacon
- Banggood
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)