Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
nekem van egy: nincs is lelek
szergej: akkor ezert en mit kaptam volna? (s ha tudnad, hogy egyesektol meg most is mit kapnek)
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mit ertesz ez alatt? Bar nemtudom az egesz gondolatomenetemet levezetni mivel tul sokat ittam es hosszu is lenne, de mivel a szellemben magaban nem hiszek, igy csak az agy kemiai mukodesere tudom visszavezetni a szemelyiseget es az emberi lelek mukodeset. Mar hogyha mondhatom azt ebben az esetben, hogy lelek, mivel nalam a lelek szinten az agyat jelenti.
Sot levezettuk az egesz Iszlam fele nezeteket is, amibe tenyleg nem szeretnek belemenni. A lenyeg, hogy a Koran rendesen ellentmond magaval.
MarK Bocs, hogy msn-en nem jelentkeztem vissza, de epp cigiztem, mire visszairtam meg leleptel vazz. Nemkene allandoan azt a bicajt szerelgetni
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest