Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Egyébként ez miért vicces?
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.
kíváncsi: a webcam-hez nem kaptál semmilyen szoftvert? Elvileg szoktak hozzá adni ilyesmit (is). Legalábbis amivel eddig találkoztam, ahhoz volt. Esetleg gyártó honlapján nincs ilyen javaslat vagy letöltési lehetőség?
Sőt, ha jól emlékszem, photoshop esetén (meg azt hiszem ACDC alatt is) működött a file/aquire funkció is a képlopáshoz webcam-ról.
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És miért van olyan érzésem, hogy lemaradtam valamiről? Ez valami tévés baromság, mint a szerintemes f*szságok voltak? Ott is egy hónap után árulta el valaki, hogy honnét ez a sok eszetlen agyatlanság.