Hirdetés

Aktív témák

  • Damage

    senior tag

    válasz tildy #2895 üzenetére

    Tudtommal 1 évvel ezelőtt (de lehet, hogy még most sem) volt E deluxe-ban rev2-es, vagy újabb verzió. Az enyém rev1013-as (E deluxe).
    A sima Deluxe-nál volt a Rev1.** és Rev 2.** verziók. Nekem abból 1.04-es volt, ha jól emlékszem.
    A mostani alaplapomban csak a meglévő (2*512@400 Mb Kingmax) memóriákat használtam. Soha nem volt gond, soha nem fagyott le.
    Megkérdezhetem, hogy egész pontosan mi nem stimmel az alaplapoddal (elképzelhető, hogy nem olvastam eléggé vissza). Nem megy 200FSB-n sznkronban a procival? Vagy más gond?

    faster: milyen memóriával próbálkoztál? (milyen márka volt a 2*256 amivel ment, és milyen a 2*512, amivel nem megy?)

    Tildy: akkor ne vegyél ilyen sz*rt. Nem akarom védeni az ASUS-t, biztos kiadnak 1-2 lapot, VGA kártyát, ezt-azt ami esetleg gyári hibás. Nekem ezek szerint szerencsém volt. Emlékszem az előző VGA kártyámra, egy Asus Radeon 9600XT volt. Ekkor tört be az ASUS a Radeon piacra. Sírt mindenki, hogy ez meg az a baja az ASUS Radeonokkal. Soha nem volt azokkal se gondom. Úgy látszik szerencsém volt eddig ezzel a márkával. Arányaiban kellene megvizsgálni ezt a kérdést, kinek melyik márkával volt gondja, de ehhez tudni kellene az eladási statisztikákat. Majdnem biztos vagyok benne, hgy az ASUS előkelő helyet foglalna el. Ők se hülyék, miért adnának 3 év garanciát sz*r termékre? Felőlem mindenki azt vesz, amit akar. Nem az én bajom, ha utána szív vele, idő előtt meghibásodik (vagy pont 1 év gari után), vagy akármi. Én biztos nyugodt szívvel ajánlanám azokat a hardware-ket, amik nálam kifogástalanul működtek. Nem akarok sablonszövegekkel jönni, ohgy nézzétek meg ezt meg azt a hardaóre tesztet, hogy istenítik az ASUS-t. Nálam személyes tapasztalat, de nem erőszakoskodom. A piac nagy, rengeteg márka van, szabad a vásár...

    [Szerkesztve]

    ''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

Aktív témák