- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Én sem változtatok rajta, csak én vezetem az autóm, ezért nem állítja el senki. ~ 250-300 ezer km alatt már hozzászoktam a méreteihez, tudom hol az eleje és a hátulja. Reflexszerűen tolatva parkolok mindenhova (oda is, ahova más szemből áll be), olyan helyekre is, ahova a Corsa se mer beállni (Astra Caravan). Mindenhez hozzá lehet szokni, de egy idő múlva előtérbe kerül a kényelem.
Igen, a háttámla dőlésszögére gondoltam (elnézést a pontatlan fogalmazásért).
Legjobban azokat azautókat utálom, amiken nincs hátsó ablak, nem látom a hátulját. Volt egy Sonata-m, lépcsőshátú, de a hátulját nem láttam. A mögöttem parkoló autók motorháztetejét sem, de csodás volt az ég felé a kilátás. Nehéz volt megszokni, és nem volt rövid autó, de elég szerencsétlen ezeknek az autóknak a hátulja. Egy ideig Vito-val (nincs hátul ablaka) és Ranger-rel (pickup terepjáró) jártam. Ezzekkel nagyon utáltam városban parkolni. Oldalsó tükörből kellett parkolni, és elég nehéz megszokni a hátulját.
Aktív témák
- Google Pixel 10a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Google Pixel 10 Pro 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Nvidia Quadro FX570
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest