Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tápos kibeszélő offtopik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én csak minimálisan szólok bele, nem az enyém a kocsi
Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.
Mondjuk pony esetén szomorú lennék, ha megtörnénk... Na kiváncsi is leszek, hogy fogok majd vezetni. Két hónap múlva midnenki reszkessen, aki fehér samarát lát, fekete , hosszú hajú női sofőrrel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.