Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én csak minimálisan szólok bele, nem az enyém a kocsi
Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.
Mondjuk pony esetén szomorú lennék, ha megtörnénk... Na kiváncsi is leszek, hogy fogok majd vezetni. Két hónap múlva midnenki reszkessen, aki fehér samarát lát, fekete , hosszú hajú női sofőrrel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Corsair 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 VENGEANCE RGB PRO SL Black - bontatlan, új
- LG UltraWide 49WQ95X-W monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.