Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én csak minimálisan szólok bele, nem az enyém a kocsi
Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.
Mondjuk pony esetén szomorú lennék, ha megtörnénk... Na kiváncsi is leszek, hogy fogok majd vezetni. Két hónap múlva midnenki reszkessen, aki fehér samarát lát, fekete , hosszú hajú női sofőrrel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 27 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- DJI FLIP FLY MORE COMBO RC2
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak élvezem, ha szépíthetem, takaríthatom. Najó az igaz, hogy nagyon hyundai ponyra vágytam, és azért fáj is kicsit a szívem
Node sebaj
Lada feeling
És most már legalább szép, csak remélem vigyázunk ráá rendesen. Bele volt kalkulálva ez a festés dolog, ''sajnos'' ilyen szempontból párom eléggé igényes.