Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Jónapot emberek!
Úgygondoltam, hogy mivel régóta jártam itt a ph!-n, ezért írok néhány sort nektek (Bár gondolom annyira nem hiányzotam
)
Itt a nyár, no nő (immár 3,5 éve majdnem), no cash, no normális házibuli, viszont dögunalom ezerrel...
Kreszezek, mint atom, hogsy meglegyen mihamarabb a jogsim, bár sztem vezetni nem fogok. Mindezt azért, mert látom sorra a sok összetört autót, és nem akarom, hogy a lada így végezzem komolyan féltem AZ autót. Inkább vezessek a szüleim, nekik több tapasztalatuk van.
Tegnap sikeresen hazavágták a bulit. Lenn voltunk egy sörözőbe, ittunk kicist (én speciel két fél hubit, meg 3*2 deci Coca Lightot, mindezt köbö 4 óra alatt mindezt jól teletömött hassal), majd kultúráltan rossz helyen fogtam a csocsóasztal, a gyerek izomból megköldte a kart, és a karon lévő foglalt szétnyitotta az ujjam. Ömlött belőle a vér, Bazsinak se kellett több, kijött belőlem minden. Utálom a vért, ha kis mennyiségű hányok tőle, ha sok, akkor elájulok.
Viszont azt figyeltem meg, hogy mintha kezdenék kicsit hízni. Három hét alatt sikerült két kilót felszedni, ami nagyon über. Így körübelül 70-et nyomok. A gond az, hogy ha úgy alakul, egy hét alatt simán lelőkök minimum 5 kilót. Dehát ez van, ezt kell szeretni. Most próbálom tartani, illetve növelni a testsúlyom.
Nők... Mind egyforma. Valahogy nem értem én a logikájukat, vagy csak én vagyok olyan, hogy kerülnek ezerrel. És inkább az utóbbi, és igazat adok nekik. A lényeget a pesszimizmus határának súrolása miatt nem írom le, mert mindenki jönne azzal, hogy nincs igazam. Bár most... kituja, hogy mi lesz. Max 2 hét, és kiderül...
Kedden jön a lényeg, akkor tudom meg, hogy hova fognak felvenni. 4 helyre adtam be költségmegtakarítás céljából, bár legszivesebben nem adtam volna be sehova, mert igazából egyik szak se érdekel. Beadtam miskolcra közgázra, mérnökinfóra, meg gépészmérnökre, illetve debrecenbe műszaki informatikára. Volt egy kis csavar, szal lehet, hogy ugrott az egész katyvasz. Közgázra van 104 pontom (ami röhögve nem elég, nem jól jött ki sajna, írásbeli nehéz volt szvsz), a többire meg 116. Ez azért van, mert én barom állat 1 választható helyett kettőt jelöltem be, mert nem tudtam eldönteni, hogy miből is szeretnék érettségizni (bizonytalanság rulzz, 6 tantárgy 7 írásbeli rulzz). Kíváncsi leszek. Bár tudom, hogy nincs esélyem egy darab se. Ennyit a kétszintű érettségiről.
Nagyhirtelen ennyit írtam ide, nem pazarlom feleslegesen a hozzászólásaimat, mert nincs túl sok... Meg volt belőlük elég.
Üdv: balu
Aktív témák
- Jogász topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- További aktív témák...
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)