Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bazsesz

őstag

válasz tiv83us #3837 üzenetére

Nemrossz nemrossz :) 3,5-ös V6-os motor, és bazinagy. Egy ilyent egy körre bevállalnék egyszer, de egyelőre a jogsinak kéne meglennie, ami többé-kevésbé akar összejönni. minden ellenem szól sajna most.

Grat & balesetmentes közlekedést.

• Bazsesz

őstag

válasz tiv83us #1460 üzenetére

Aki moderátor, és elment erre a táborba, azok ott is moderálnak: Törölnek (a homlokukról az izzadtságot), bezárnak (a hűtőt be kell zárni valakinek, miután sört vettek ki), és bannolnak (a hűtő tartalmáűnak megóvása érdekében tiltják el a ''felhasználókat''). Szal nem értem, hogy mi a problémád ;]

Üdv: Balu

• Bazsesz

őstag

Jónapot emberek!

Úgygondoltam, hogy mivel régóta jártam itt a ph!-n, ezért írok néhány sort nektek (Bár gondolom annyira nem hiányzotam :) )

Itt a nyár, no nő (immár 3,5 éve majdnem), no cash, no normális házibuli, viszont dögunalom ezerrel...

Kreszezek, mint atom, hogsy meglegyen mihamarabb a jogsim, bár sztem vezetni nem fogok. Mindezt azért, mert látom sorra a sok összetört autót, és nem akarom, hogy a lada így végezzem komolyan féltem AZ autót. Inkább vezessek a szüleim, nekik több tapasztalatuk van.

Tegnap sikeresen hazavágták a bulit. Lenn voltunk egy sörözőbe, ittunk kicist (én speciel két fél hubit, meg 3*2 deci Coca Lightot, mindezt köbö 4 óra alatt mindezt jól teletömött hassal), majd kultúráltan rossz helyen fogtam a csocsóasztal, a gyerek izomból megköldte a kart, és a karon lévő foglalt szétnyitotta az ujjam. Ömlött belőle a vér, Bazsinak se kellett több, kijött belőlem minden. Utálom a vért, ha kis mennyiségű hányok tőle, ha sok, akkor elájulok.

Viszont azt figyeltem meg, hogy mintha kezdenék kicsit hízni. Három hét alatt sikerült két kilót felszedni, ami nagyon über. Így körübelül 70-et nyomok. A gond az, hogy ha úgy alakul, egy hét alatt simán lelőkök minimum 5 kilót. Dehát ez van, ezt kell szeretni. Most próbálom tartani, illetve növelni a testsúlyom.

Nők... Mind egyforma. Valahogy nem értem én a logikájukat, vagy csak én vagyok olyan, hogy kerülnek ezerrel. És inkább az utóbbi, és igazat adok nekik. A lényeget a pesszimizmus határának súrolása miatt nem írom le, mert mindenki jönne azzal, hogy nincs igazam. Bár most... kituja, hogy mi lesz. Max 2 hét, és kiderül...

Kedden jön a lényeg, akkor tudom meg, hogy hova fognak felvenni. 4 helyre adtam be költségmegtakarítás céljából, bár legszivesebben nem adtam volna be sehova, mert igazából egyik szak se érdekel. Beadtam miskolcra közgázra, mérnökinfóra, meg gépészmérnökre, illetve debrecenbe műszaki informatikára. Volt egy kis csavar, szal lehet, hogy ugrott az egész katyvasz. Közgázra van 104 pontom (ami röhögve nem elég, nem jól jött ki sajna, írásbeli nehéz volt szvsz), a többire meg 116. Ez azért van, mert én barom állat 1 választható helyett kettőt jelöltem be, mert nem tudtam eldönteni, hogy miből is szeretnék érettségizni (bizonytalanság rulzz, 6 tantárgy 7 írásbeli rulzz). Kíváncsi leszek. Bár tudom, hogy nincs esélyem egy darab se. Ennyit a kétszintű érettségiről.

Nagyhirtelen ennyit írtam ide, nem pazarlom feleslegesen a hozzászólásaimat, mert nincs túl sok... Meg volt belőlük elég.

Üdv: balu

Aktív témák