Hirdetés
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Nem mondhatnám, hogy ma este unatkoztam volna. Mikor jöttem hazafele, beugrottam egy boltba, hogy vegyek procit, azt nem sikerült. Viszont ''érdekes'' dolgokat tudtam meg, aminek holnap utánajárok (részleteket talán majd akkor...).
Hazajöttem, és én is megettem az idei év egyik legfinomabb sárgadinnyéjét ( a görögöt jobban szeretem). Aztán telefonált egy ifjú hölgyemény a téonlájntól, hogy már Acsádon is van lehetőség ADSL-re, és akarom-e ismét kérni a beköttetést. Én meg mondtam neki, ha 2 héttel ezelőtt szól, akkor egyértelmű igen lett volna a válasz, de most jobb áron nagyobb sávszélt kapok (ami félig igaz, mert 1 éven át havi 5e-ért 512/512 mikrós net lesz hamarosan). További téonlányos dolgot is kérdeztem tőle. Volt egy fél éves hűségszerződésem az axeleróval Kombi15-re. Ez június végén lejárt. De ők ''szolgáltatták'' tovább, amíg le nem mondtam. 0 adatforgalom mellett is fizetni kell, szörnyű rablóbanda
Mondtam neki, hogy én nem fogom a most kijött 3k-s számlát kifizetni. Megnézte a gépben, és mondta, hogy várjam meg az augusztusi korrekciós számlát, ezt ne fizessem be. Most már csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer naprakészen tudja tárolni az előfizetés állapotát, akkor a 18-án feladott levélben miért szerepel még mindig a teljes hónap?
Asszem egy darabig nem leszek az ügyfelük, pedig lehet, hogy mégis jobban jártam volna az adsl-lel, mert az mégiscsak kevésbé függ az időjárástól, meg azt egyszer már belőttem Linux alá.
Tudom, írjak blogot... de olyan ritkán történik ennyi minden velem, naplóhoz meg nincs türelmem
Aktív témák
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondtam neki, hogy én nem fogom a most kijött 3k-s számlát kifizetni. Megnézte a gépben, és mondta, hogy várjam meg az augusztusi korrekciós számlát, ezt ne fizessem be. Most már csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer naprakészen tudja tárolni az előfizetés állapotát, akkor a 18-án feladott levélben miért szerepel még mindig a teljes hónap?
Asszem egy darabig nem leszek az ügyfelük, pedig lehet, hogy mégis jobban jártam volna az adsl-lel, mert az mégiscsak kevésbé függ az időjárástól, meg azt egyszer már belőttem Linux alá.