Hirdetés

Aktív témák

• ngabor2

nagyúr

Nem mondhatnám, hogy ma este unatkoztam volna. Mikor jöttem hazafele, beugrottam egy boltba, hogy vegyek procit, azt nem sikerült. Viszont ''érdekes'' dolgokat tudtam meg, aminek holnap utánajárok (részleteket talán majd akkor...).
    Hazajöttem, és én is megettem az idei év egyik legfinomabb sárgadinnyéjét ( a görögöt jobban szeretem). Aztán telefonált egy ifjú hölgyemény a téonlájntól, hogy már Acsádon is van lehetőség ADSL-re, és akarom-e ismét kérni a beköttetést. Én meg mondtam neki, ha 2 héttel ezelőtt szól, akkor egyértelmű igen lett volna a válasz, de most jobb áron nagyobb sávszélt kapok (ami félig igaz, mert 1 éven át havi 5e-ért 512/512 mikrós net lesz hamarosan). További téonlányos dolgot is kérdeztem tőle. Volt egy fél éves hűségszerződésem az axeleróval Kombi15-re. Ez június végén lejárt. De ők ''szolgáltatták'' tovább, amíg le nem mondtam. 0 adatforgalom mellett is fizetni kell, szörnyű rablóbanda :( Mondtam neki, hogy én nem fogom a most kijött 3k-s számlát kifizetni. Megnézte a gépben, és mondta, hogy várjam meg az augusztusi korrekciós számlát, ezt ne fizessem be. Most már csak azt nem tudom, hogy ha a rendszer naprakészen tudja tárolni az előfizetés állapotát, akkor a 18-án feladott levélben miért szerepel még mindig a teljes hónap? :F Asszem egy darabig nem leszek az ügyfelük, pedig lehet, hogy mégis jobban jártam volna az adsl-lel, mert az mégiscsak kevésbé függ az időjárástól, meg azt egyszer már belőttem Linux alá.
    Tudom, írjak blogot... de olyan ritkán történik ennyi minden velem, naplóhoz meg nincs türelmem :U

Aktív témák