Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD FX
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
Nekem angolból 4 1-esem van úgy, hogy nem volt kész a többoldalas házi. Annyit ad házinak, hogy ersküszöm életemben összesen nem volt ennyi házim.
Jah, jó lenne, csak a sok betegeskedés mellett elmegy az ember kedve, főleg azért hogy ennyit kell pótolnom, no meg a lustaság, és ált. suliban 5.-ig kitűnő voltam.

Szerk.: De a szünetben tanulok egy kis kémiát.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Te kis stérber.
Én meg lusta vagyok mint a dög, pedig elég lenne keveset tanulnom. Látszik is, ha tanulok akkor 5-ös ha nem 2-es 3-as rosszabb esetben 1-es. Most hogy ennyit voltam beteg, kémiából januárban 20 nap alatt 4 jegyet kell összeszednem, mert annyi jegyemnek kell lennie mint a többieknek! 
Szerk.: Persze csak akkor vagyok lusta, ha tanulni kell.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
A vonalzós meg a szekrényes a legjobb szerintem.

-
MarKoo
addikt
Persze, de ne emlegesd a cs-t mert utálom.
CoDozok ott meg megyek előre ezt Dura is tanusíthatja, jah és könyörtelenül.
Heh. Engem elvitt volna father de ott tartani nem biztos, hogy sikerült volna.
Sümegről hazaszáguldott Debrecen-be, akár külföldre, ha valamilyen orvosi műszer elromlott valahol és csak ő értett hozzá, szal. 
[Szerkesztve] -
-
MarKoo
addikt
válasz
Bazsesz
üzenetére
Neked dum-dum golyót szánok, az pedig felmegy odáig lazán, de ha mégse megy, akkor aknavetőt kapsz. Ne fél megoldjuk, majd valaki tart nekem bakot. A fémdetektorok nem szólalnak meg? Nem volt még olyan hogy mentél ki egy boltól, és arra lettél figyelmes, hogy 2 hústorony oldalról nekeront és leterítenek mint egy zsák k@kit?

-
MarKoo
addikt
Én csak le foglak bashnolni, de tuti hogy az infinity-s zoknimba megyek. Nem azért mert végtelen büdös.
Amúgy az a francia katona nem hasonlít rád? 
Bekempelek mögéd és ha lőnek akkor ott a fedezék:
Utána sunyi módon ütlek.
Nah persze ez nem így van, mert nem vagyok egy kétajtós szekrény.
[Szerkesztve] -
-
-
MarKoo
addikt
Ezért is megéri ide járni, mert olyat tudok röhögni ha valaki úgy tesz hogy mindent tud, de ha ''leteszteled'' beég!

Szerk.: És ezt félre ne értsétek nem az a bajom hogyha valaki nem ér valamihez, mert senki se ért mindenhez, csak ne lenne nagyképű, gyerekes, primitív. Pl.: ha már valakit többször bannolnak, akkor miért jár vissza folyamatosan?
Én amúgy nem bannolnám ezeket az embereket, hanem elbeszélgetnék velük telefonon vagy itt vagy akárhol, biztos meg tudnánk valamibe egyezni.
Ezzel csak felbőszítik ezeket az embereket és azért is visszajönnek OFFolni!
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Csináltak nekem 2 arcképet és nekem megtetszett egy amit netezés közben láttam meg és nagyon bejött. És ezt írta: Bővebben: link
Válaszom: Bővebben: link
I_Am bekapcsolódik: Bővebben: link
De az arcképem már megvan.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy azthiszem már egyszer bekapcsolódtem egy vitába amiben az egyik szereplő ő volt, szintén az ilyen gyerekes megnyilvánulása miatt!
-
MarKoo
addikt
Én gyorsabb voltam.
zsoltee10!
Bővebben: link ez szerintem egy jó szótár, de itt vagyunk mi is.
-
MarKoo
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Akkor még várunk druván egy évet.
Remélem megérem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Dede.
Amúgy grat. Ezért minimum király a PH! Góré minősítés. 
-
MarKoo
addikt
válasz
Cardinella
üzenetére
A hülye. Én el tudnám viselni.
Vicc volt csak!? 
-
MarKoo
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hehe! Aki egész nap PH!-zik.

-
MarKoo
addikt
Sikerült az ECDL vizsgám.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De azt amint leírtam a digitális fényképeim topicba is, siralmas milyen feladatok vannak. Hozza létre az XXX mappát, azon belül az YYY, majd törölje az YYY-t. Heh, annyi értelme van mint...
Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jah, jó lenne, csak a sok betegeskedés mellett elmegy az ember kedve, főleg azért hogy ennyit kell pótolnom, no meg a lustaság, és ált. suliban 5.-ig kitűnő voltam.

Remélem megérem.