Hirdetés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Igen, a Jókai utcában gyakran látni egy fekete példányt: méreténél fogva nem tud nyilván szabályosan megállni sehol, ráadásul ezt tetézi általában a járdával, sarokkal. De tény, hogy még nemláttam rajt bilincset, eddig azt gondoltam, hogy akinek ilyen kocsija van, az így vagy úgy el tudja intézni, hogy ne rakjanak fel semmit a kocsijára...
DE ezekszerint ez a veszély nem nagyon fenyegeti egyébként se a verdát: egyszerűen áthajt a binincsen
-
mr.geeZ
aktív tag
LOL, egy észrevehetetlen rakodási zóna tábla után a kocsim mellett álló x5-ösre is raktak kerékbilincset (mint ahogy sajnos az enyémre is
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszönöm, bár igazán nem kell túl durva dolgokra számítani, csak kicsit fura a graf pl. a 6600-9800 összehasonlításánál pl, de ezt valszeg a kommentekből ki fogod találni, hogy nagyjából, hol, mit érzek egy kicsit furcsának. Részemről egyébként a téma egy próbálkozás volt, hátha valakit érdekel az ilyesmi, igazán nem csinálok belőle nagy ügyet, ha senkit se, remélem nincs sértődés semelyik részről, részemről semmi sincs.
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
VladimirR
üzenetére
VladimirR:
Ez egyáltalán nem fikázás. Én szeretem azt az oldalt, és tisztelem is, hogy ilyesmivel foglalkoznak, csak ahogy csinálják az nem szép, és ennyi. Ha szerinted a cikk teljesen rendben van, vagy szerinted hülyeség az ilyesmivel egyáltalán foglalkozni, akkor írd azt, de kérlek, akkor legalább olvasd el a cikket, mondd el a véleményed. Csak az zavart, hogy írtam egy témával kapcsolatosan, és aki elolvasta, hogy mit írtam, az is azzal foglalkozott, hogy írtam, és nem azzal, mit: ezért írtam a valószínűleg nagyon sértő hozzászólásomat, amit term. ugyanolyan poénnak szántam, mint ahogy ti is a tiéteket.
Gambit: Asszem ha külön topikot nyitottam volna neki, az mégnagyobb baj lett volna ezekszerint
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
Meghajolok előttetek Óh felséges 6 tagból álló senior

Asszem nem sikerült senkit sá rávennem a hozzászolásommal a cikk elolvasására. De linket csakazértse küldök, azért meg kell dolgozni keményen az információért a mai világban. Szóval asszem nem erőltetem az értelmes beszélgetést![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mr.geeZ
aktív tag
LOLvastátok a CS.hu -n a hwtesztes cikket? Szvsz kicsit csúnyára sikerült, és nem is az zavar, hogy a cikk linkje egy hatalmas p4 logó, hanem hogy az író bevallottan parasztvakító grafikonokat csinált az összehasonlításnál, aki meg ezt megemlíti neki, azt meg lefakkolja a fórumban. Persze tom, hogy az nem hw oldal, meg ilyesmi, de szvsz aki valamit nem tud normálisan, ojjektíve megírni, az ne kezdjen hozzá. <kommersz befejezés =''szerintem''>
Most látom, hogy valaki beszólt, hogy az író ne lopjon ilyen egyértelműen a PHról: ez azért már tényleg lol.
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
Yo kis hátsókerekes ezerkettesel finoman lehet tolni... tapasztalatból mondom
Csak nem szabad túlzásba vinni, már csak a toronycsapágyak és a kerekek állapotára való tekintettel se
Persze meg lehet csinálni rallysra a felfüggesztést, de az gondolom most hirtelenjébe' nem játszik
Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2026.04.07. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt kiváló akku!
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DE ezekszerint ez a veszély nem nagyon fenyegeti egyébként se a verdát: egyszerűen áthajt a binincsen
) , de nagyon LOLul nézett ki a kb 13-as bilincs a legalább 16os kerekeken
De a faszi nem próbált elindulni vele azért... Egyébként megjegyzendő még, hogy láttam már olyat, hogy egy lepukkantabb Jeep-en az egyetlen komoly passzív szekuritimodul egy hegesztett vastákolmány kerékbilincs volt a könnyűfémfelni küllői között vezetve: mintha csak egy bicajt láncolt volna valahova az illető
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a megszólításból asszem látszik, hogy mindenkinek szólt a cucc