Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja. Egyetlen személyes adatom meg ami sérült egy féligse kész ultra-gagyi C program próbálkozás lefordított .exe-je volt...valahogy nem sajnálom

Btw. én azért vagyok ébren, mert ha egyszer ma már nem tudtam L2-zni, akkor holnap tudjak...szóval mindent fel akarok rakni, ami ahhoz szükséges, hogy holnap már ne kelljen ezekkel szórakoznom.
Ami a legszörnyűbb az egész vírusosdiban, hogy már múlt héten is éreztem, hogy valami nem oké ezzel a géppel (ugyebár ezzel csak hétvégenként kerülök kapcsolatba). De meg se fordult a fejembe hogy vírus lenne...persze másnak ha valami baja van, akkor mindig az első kérdés: nem lehet hogy vírus? Ez a vírusosdi olyan modernkori ''Ez velem biztos nem történhet meg'' szindróma (lásd még: HDD tönkremenés, boltban újonnan vett gépalkatrész alapból garanciális levés, stb.)
Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest