Hirdetés
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja. Egyetlen személyes adatom meg ami sérült egy féligse kész ultra-gagyi C program próbálkozás lefordított .exe-je volt...valahogy nem sajnálom

Btw. én azért vagyok ébren, mert ha egyszer ma már nem tudtam L2-zni, akkor holnap tudjak...szóval mindent fel akarok rakni, ami ahhoz szükséges, hogy holnap már ne kelljen ezekkel szórakoznom.
Ami a legszörnyűbb az egész vírusosdiban, hogy már múlt héten is éreztem, hogy valami nem oké ezzel a géppel (ugyebár ezzel csak hétvégenként kerülök kapcsolatba). De meg se fordult a fejembe hogy vírus lenne...persze másnak ha valami baja van, akkor mindig az első kérdés: nem lehet hogy vírus? Ez a vírusosdi olyan modernkori ''Ez velem biztos nem történhet meg'' szindróma (lásd még: HDD tönkremenés, boltban újonnan vett gépalkatrész alapból garanciális levés, stb.)
Aktív témák
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4277
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest