Hirdetés
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- VR topik
Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
na azért nem volt gyenge az arc...
Másfél milla fölé jutott 
-
Qorthral
őstag
OFF of OFFTOPIC, lassan 1500hsz kevesebb mint 20 nap alatt, nem semmi...

-
Qorthral
őstag
Bazz... Vegyétek, vigyétek occsóé van...

-
Qorthral
őstag
Sziasztok! Ha valaki látja Keitaro-t itt a PH!-n az írja meg neki hogy nem tudom elérni a mailcímén és tegyen valamit!!! Ennyit tegyetek meg értem nagyon fontos ! THX

-
Qorthral
őstag
A mindenit!!! És igazad van
!!!
Tudod én úgy fogtam fel hogy Kraminyik nyert, mert hát sajna övé maradt a vb-cím és hát az volt a tét. De úgy látszik ez speciális helyzet, ő ''nyerte'' a VB trófeát, azonban a pénzdíjak 50-50 alapon lesznek kiosztva, mert 7-7...
Oké, Szalma, jogos, mea culpa, mea maxima culpa... ! -
Qorthral
őstag
válasz
m-bazsi
üzenetére
Te jóisten......
Mondd meg nekem tényleg, tanultál te valaha helyesen írni ?
Ez kritikus... Mi az hogy megilyeszteni basszus ? És mi az hogy utsza ? Ráadásul kétszer is... Hány éves is vagy ? Ezt a nyelvtanszínvonalat maximum 8-9 éveseknél tudom elfogadni.
Ne csináljátok, mert rátok uszítjuk Gambittal a helyesírás kommandót aztán lesz nemulass ... -
Qorthral
őstag
Sajnos kikapott

Nanembaj, majd legközelebb ! Szép volt PETI ! -
Qorthral
őstag
Srácok érdekes a sakkvilágbajnoki döntő DÖNTŐ mérkőzése, sajna nem állunk túl jól :
Bővebben: link -
Qorthral
őstag
...
Figyuzz kicsit: Fogd fel hogy nem arról van itt szó hogy baromarcúztál, kurvaanyáztál szó szerint, DE valami ilyesmi történt... Ebbe ne kössél már bele bazz
Amúgy szerintem sem normális a számla ami jött, biztos meglepődtél, de nem kell rögtön így felkapni a vizet és azt gondolni hogy így akarnak belőled pénzt kihúzni, szépen értelmesen el lehet magyarázni hogy mi a bajod velük, tudniillik lezárult a történet. Ha ezt nem értik meg és követelőznek, na az más helyzet.
De hidd el, így is megértik. -
Qorthral
őstag
ha szerinted köcsög, ne válaszd
Ennyi, kódold ki a telód és Pannon, Vodafone.
Egyértelmű hogy nem kell jópofizni a T-mobilez koppintott nevű oldalhoz, ahol illegális kódok szerepelnek.
A Microsoft sem támogatna egy céget amely azta honlapot tartja fent ahol a microsoft termékek serial-numberei forognak közkézen, azt hiszem ez érthető. -
Qorthral
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hm, pedig itt speciel teljesen igazuk van szvsz. Ami illegális az illegális. Szerinted mit kéne csinálniuk, jópofizzanak hogy jajjdejó menjen oda az ember és legyen 3 simje és jól csökkentse a T-mobile nyereségét
? -
Qorthral
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Dehogynem
!!! -
Qorthral
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
mIRC most ? Siess mert mert... mennem kéne tanulni

-
Qorthral
őstag
válasz
-=V3rthil=-
üzenetére
Hali ! csak nem focit szervezgettek
? Mi mást ha rólad van szó 
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szvsz ha vhol van esélyed megtalálni, akkor az ott van ahol láttad.

De gyorsan fejlődik !
!!!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)