Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Aesir: még az lemaradt:
üzemeltetésen voltam a pannonál, feladatom a hívásfeldolgozás volt, ami annyuit jelentett, hogy tesztelni kellett a rendszert, megfelelően mennek-e fel a hívások, megfelelő tarifacsomaban, stb.Szóval, hogy jól megy-e a rendszer.És volt egyszer kétszer olyan, hogy nem, , főleg ha valami változás történt időközben ami rosszul lett felvezetve, mint mondtam előfordultak hibák, mait azon nyomban javítottak is az illetékesek, még mielőtt kiment volna az ügyfeleknek pl az adott tarifacsomagváltás..Tehát egy két hónnapal, vagy akár többel előre mentek a tesztelések..
Szóval én spec ismerem a másik oldalt is.Egyébként köszi az előbbi megjegyzésed, az spec jólesett.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen egeret válasszak?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest