Hirdetés
Aktív témák
-
DonLeo
senior tag
Képzeljétek mi történt velem:
Megállított szombaton egy fakabát, majd pár-perc jogsivizslatás után azt mondja:
Nem fogja elhinni, de lejárt a jososítványa.
Mondom: Nemá... komolyan? Mikor?
Rendőr: 2002-ben, kb pont 2 éve.
Hú mondom az igen.
Ugyanis 2005-ig érvényesítették (1995-ben) amikor leraktam az ''A'' kategóriát (eü: 1), majd 1996-ban letettem a ''B''-t (eü: 1), de az érvényesség ekkor még maradt a 2005.
Majd mikor 98-ban megcsináltam a PÁV II-t és a PÁV III-at + Eü: 2. kat. akkor leszűkítették 2002. 11-hóra.
A franc se figyelte mikor jár le.
De a poén az, hogy amióta már lejárt legalább 10-szer igazoltattak, ha nem többször, (még Ferihegy2-n is ahol azért eléggé ''átvilágítanak'') és egyik rendőrnek sem tűnt fel... No comment. Így hát nekem sem tűnt fel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Végül amikor mondta az emberünk, hogy ''Tudja, hogy ez feljelentést von maga után?'' Mondom nem, de hát mit tudok tenni. Kérdem: Mennyire számíthatok? Azt mondja: 50.000-ig terjed, de a harmadára számítsak, mert figyelembe veszik, hogy nem vettem észre meg ilyenek. Mondom, mindegy hanyada, mert úgysem fizetek, mert nincs miből, mivel diák vagyok fősulin, gyakorlatomat töltöm. Kérdezi hol tanulok. Mondom XY Fősulin, gyak félév.
Erre kicsit gondolkodott, majd azt monta:
Tudja mit: MENJEN.
Erre én, köszönöm, viszlát... brrrrrr
Ja az autó nem az enyém, hanem fateré.
Egy kicsit utána sokkolt a tudat, hogy 2 évig lejárt jogsival vezettem.

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)