Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
sziasztok,
városnézős nyaraláshoz szemeltem ki a Canon 35/f2-t, mik a vélemények róla? kellően éles, nyitva is?a kit-obitól már-már undorodom de egyelőre nincs pénzem jobb üvegre, ezért egy ilyen kis mindenesnek gondoltam, és 73 ezret még rá is szánnék. vagy 75 körül van az 50-es 1,4-es használtan ami mellett nagyon erős érv az USM, de beltérben a kis kocsmázásoknál szűk lenne azt hiszem, szóval én inkább a 35ösre hajlanék.
a kapcsolódó flickr poolokat már átlapoztaggam és a neten fellelhető teszteket is elolvasgattam, azok alapján tetszik. megéri a 73 pénzt?
persze lesz még nálam egy 8mm halszem és egy 58as helios, szóval le leszek fedve, csak nem akarok nagyon manuál fókusszal baszkódni és a kit-obit egy fixhez nem lehet hasonlítani

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest