Hirdetés
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- LG LCD és LED TV-k
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztynna
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Még arra gondoltam,ha annyira szükségem lenne a 300 végre,akkor max ha 55-200mm-essel fényképezek,megvágom a képet.Ez lehet egy megoldás nem?Mégha némi képromlást is eredményez.Amúgy mi a különbség a Nikon 55-300mm es a Tamron 70-300 vs USD között?NEkem a 300as vég azért kellene nagyon,mert hosszú távban gondolkodom,és amint már említettem,félek,hogy idővel rövid lesz a 200as.Láttam egy fotós oldalon,hogy az 55-300assal is gyönyörű képeket készítettek madarakról.F16os rekesszel állítólag lehetne hasonlókat kreálnom,mondjuk azzal már félig összecsuktam a rekeszt,tehát már egy kevésbé napsütötte napon húzhatom elő az állványomat a farzsebemből.
A Tamront hogy kell elképzelnem?Mert,akkor lehet inkább várnék még és spórolnék hozzá,mert ahogy láttam 104.ért már kapható.Viszont Tamronnál nem nagy a szórás?Nem úgy van náluk,hogy "imádkoznod" kell vásárlás előtt,hogy te jó minőségűhöz juss hozzá? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Fűnyíró topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Sigma 18-50 Sony E
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Tamront hogy kell elképzelnem?Mert,akkor lehet inkább várnék még és spórolnék hozzá,mert ahogy láttam 104.ért már kapható.Viszont Tamronnál nem nagy a szórás?Nem úgy van náluk,hogy "imádkoznod" kell vásárlás előtt,hogy te jó minőségűhöz juss hozzá?