Hirdetés
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztynna
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Még arra gondoltam,ha annyira szükségem lenne a 300 végre,akkor max ha 55-200mm-essel fényképezek,megvágom a képet.Ez lehet egy megoldás nem?Mégha némi képromlást is eredményez.Amúgy mi a különbség a Nikon 55-300mm es a Tamron 70-300 vs USD között?NEkem a 300as vég azért kellene nagyon,mert hosszú távban gondolkodom,és amint már említettem,félek,hogy idővel rövid lesz a 200as.Láttam egy fotós oldalon,hogy az 55-300assal is gyönyörű képeket készítettek madarakról.F16os rekesszel állítólag lehetne hasonlókat kreálnom,mondjuk azzal már félig összecsuktam a rekeszt,tehát már egy kevésbé napsütötte napon húzhatom elő az állványomat a farzsebemből.
A Tamront hogy kell elképzelnem?Mert,akkor lehet inkább várnék még és spórolnék hozzá,mert ahogy láttam 104.ért már kapható.Viszont Tamronnál nem nagy a szórás?Nem úgy van náluk,hogy "imádkoznod" kell vásárlás előtt,hogy te jó minőségűhöz juss hozzá? 
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hyundai, Kia topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Tamront hogy kell elképzelnem?Mert,akkor lehet inkább várnék még és spórolnék hozzá,mert ahogy láttam 104.ért már kapható.Viszont Tamronnál nem nagy a szórás?Nem úgy van náluk,hogy "imádkoznod" kell vásárlás előtt,hogy te jó minőségűhöz juss hozzá?