-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
fi:zi'k
üzenetére
A Tamron azért ilyen olcsó, mert a gyártási folyamat során itt-ott spórolnak, többek közt a minőségbiztosításon is. Tehát van esélye, hogy hibás darab kerül ki a gyárból, ha valaki ennyit szán rá, akkor ezzel együtt kell élni, hogy esetleg szervízbe kell vinni.
A Sigma 50/1.4-emet is rögtön hozzákalibráltattam egy vázamhoz, azóta sincs gondom vele.
Volt Tamron 28-75/2.8-am, 17-50/2.8-am és most 24-70/2.8 VC USD-m van és mindhárommal meg voltam / vagyok elégedve. Főleg, hogy a 24-70/2.8-ak közül ez az egyetlen képstabilizátoros modell (a Canon sem gyárt még ilyet).
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest