- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Balinov #5697 üzenetére
Nekünk is volt 205 ös 1.1-es, Junior, ill 1,9D is ugyan ebből, mindkettővel elégedettek voltunk nagyon, mármint gyerekfejjel ahogy emlékszem. Édesanyám 150-160-al járt a dizellel haza minden nap Bp-ről. Csak tankolni kellett bele a kannás üzemanyagot.
306 kombim van, ezzel azért több baj van. Elektronika kicsit hisztis, érzékeny az akksira, valamint az üzemanyagra. Én a futóművel nem vagyok kibékülve, bár alufelnivel jobb az úttartása, viszont kényelmesnek találom. Oktáviák, Golfok szerintem jóval kényelmetlenebbek.
Nem verseny autó, ( főleg motorozás után tűnik kicsit langyosnak) de dinamikus, 4000 körül ebből is elfogy az erő, de eddig 1800-tól elég szépen tol, marhára nem kell forgatni.
Fogyasztásról mikor hozzám került akkor nézegettem 4 évesen 97 000 km volt az autóba, egy tankkal valamivel többet mentem el mint 1000 km, de 60 literes a tankja. Viszont mindennapos használatnál 7-8 litert eszik, főleg rövid távokon használom, de én nem szeretek lassan menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest