Hirdetés
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
elvileg 10 körös,de elég karcsú a cfg,amit adtak hozzá,még fel kell mennem majd valahová leszedni egy normálisat.vagyis mivel még nem vágom a cod2-t teljesen,lehetnek hibák a dologban,igérem javitva lesz hamarosan...de legalább egy jót játszottatok
rcon ugyanaz,mint a másikon,és a honlapunkról leszedhető miniadmin is kezeli rendesen,használjátok nyugodtan,sajna egyszerűen nincs időm most co4-esként nyúzni amúgy se,üresen meg ne álljon,arra senki se lép fel..ha Hunor segit,be lehet lőni cod2 warra is vagy mittudomén,egyelőre cod2 marad,az bizti.meghát várom a javaslatokat,modok,stb ügyben,aki tájékozottabb cod2 ügyben,én azt csak pubon nyomtam,99% TDM,2-3 kedvenc,jó szerón... 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
rcon ugyanaz,mint a másikon,és a honlapunkról leszedhető miniadmin is kezeli rendesen,használjátok nyugodtan,sajna egyszerűen nincs időm most co4-esként nyúzni amúgy se,üresen meg ne álljon,arra senki se lép fel..ha Hunor segit,be lehet lőni cod2 warra is vagy mittudomén,egyelőre cod2 marad,az bizti.meghát várom a javaslatokat,modok,stb ügyben,aki tájékozottabb cod2 ügyben,én azt csak pubon nyomtam,99% TDM,2-3 kedvenc,jó szerón...