Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4582 üzenetére
jaja,tényleg nem volt rossz végre egy kis cod2 is...csak sajna sniperezett mindenki
utálom is,nem is megy annyira,em is vágom annyira a cod2-es mapokat már...de aztán belejöttem valamennyire,de viszonylag hamar mentetek.a végén egyedül még megfingattam 2 srácot,de azt már meguntam a time felénél...1-2 jó cod2-es szerót ajánlhatnál...én egyet tudok,itt nem cheatel senki,viszont tdm,minden fegyóval,szinte csak itt játszok: 84.2.39.232:28961
-
athomi
veterán
válasz
Balinov #4582 üzenetére
Nekem annyira nem tetszett, túl sok volt rajta a kemper.
Ami pedig ennél is rosszabb, hogy az .:MP:.-sek nem tesznek fel egyetlen szerverükre sem PAM-ot, így minden csupa füst, így nem lehet látna pont azokat, akik bújkálnak a sarkokban. Rendes OAM-os szerón kilőttem volna az összes mocskot a fészkéből.Napot ki lehet kapcsolni nyugodtan "/r_drawsun 0".
Füst alatt pályafüstöt értesz vagy pedig a shotgunnal eldobható füstre? A shotgunnal eldobható igen csak csalás lenne, de amúgy sem lehet kikapcsolni. A pályafüst meg csak a PAM nélküli vagy a régi PAM-os szervereken van (mint a tegnapi).
Fű meg nem sok pályán van a Cod2-ben, így kár ilyenen gondolkodnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vivaldi (böngésző)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hálózati / IP kamera
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Macska topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő