Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
Én nem tudom nálatok milyen törvény van
, de nálunk ( mármint Szlovákiában ) olyan nincs, hogy 6 hét, 30 napon belül meg kell javítani - túlhaladja a 30 napot a szervizelés akkor a vásárló dönthet új kártya ugyanolyan vagy más fajta ugyan olyan áron vagy vissza a lóvé vagy drágább és a különbözetet kifizetem - de ez szerintem EU-s norma úgy hogy ez HU-ban is így kell, hogy legyen.
20 -ért felszámolja már ne haragudj, de nevetséges ő pedig 25 kilóért mint használtatjobbak most a Radeonok mint a NV, és főleg nagyon árbarát
de mintha a 4850 - es topicban azt olvastam, hogy gyári hűtőkkel elég meleg a kicsike úgy, hogy mindjárt hűtőcserével kell hogy indulj ami + 5 kiló
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, de nálunk ( mármint Szlovákiában ) olyan nincs, hogy 6 hét, 30 napon belül meg kell javítani - túlhaladja a 30 napot a szervizelés akkor a vásárló dönthet új kártya ugyanolyan vagy más fajta ugyan olyan áron vagy vissza a lóvé vagy drágább és a különbözetet kifizetem - de ez szerintem EU-s norma úgy hogy ez HU-ban is így kell, hogy legyen.