- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz MomoSinX #11158 üzenetére
Köszi akkor vissza is viszem ha olyat fognék ki
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Dominator DDR-5 32GB/7200 CL34 ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz MomoSinX #9595 üzenetére
nem tudom, nem akartam beleállni a srácba a telefonba, mert gyanúsan nem ő tehet róla, meg lehet fogalma sincs.
Szerencsére tegnap sikerütl szereznem egy jó/jobb árú gainward-ot, szóval én biztos nem fogok érte menni, még 365-ért cskcsak elhoztam volna, nade 412-ért ott rohad meg ahol van
-
Mumee
őstag
-
Devid_81
félisten
válasz MomoSinX #7424 üzenetére
Azert ne mond nekem, ha tudtad volna a start napjan, hogy lesz tegyuk fel 3 honap mulva egy refresh akkor adtal volna ki penzt a mostani verzioert.
Mert ezt konkretan nehez lenne elkepzelni.Fogyasztasra lesz jo hatassal, akar OC, a GPU die kisebb lesz, kevesebb VRM is eleg lehet majd.
Csupa olyan olyan pozitiv dolog amivel az egyszeru user kesobb jol jarhat.
Arat hagyjuk az maradni fog, a keszlet meg talan addigra fog beallni az MSRP mire ez lezajlik, addig ugyis hianycikk es felaras lesz minden egyes darab.[ Szerkesztve ]
...
-
keIdor
titán
-
nagyúr
válasz MomoSinX #6757 üzenetére
Attol fugg melyik kartyat lattuk.
Ha ez a full full akkor a 3080 msrp-je alatt kell legyen, ha viszont ez valamelyik kisebb kari volt nem az XT akkor lehetseges hogy 3080-al megegyezo vagy a feletti ar legyen.
Viszont ha lesz normalis keszlet (marpedig nem indokolja semmi azt hogy ne legyen, mivel ugye csak sima ddr6) akkor azert ott nem lesz felar es 250k alatt itthon is megkapni majd.
Inkabb a szivfajdalom az lehet, hogy elvileg AIB karik csak jovore lesznek, bar nem lennek meglepve ha az eddig bevett szokast maga mogott hagyva ezen is valtoztatna az AMD.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz MomoSinX #6471 üzenetére
Hát pedig várhatod, mert már nyár közepén mikor megjelentek az első leakek már akkor is verte a 2080Ti-t, és mint tudjuk, a 3080 sem hugyozza ketté 2x a Ti-t
RT kérdéses, abban lehet nem lesz kiemelkedő, de raszteresen szerintem ott lehet.
Igazából még csodát sem kell tenniük, elég ha mondjuk egy 3080 -10%-ot hoz, és lesz is induláskor is készlet amit még ha annyiért is ad mint az NV a 3080-at akkor 700$ legyen szokás szerint 700€ akkor is csak 250K a kártya. És akkor most a legrosszabb eshetőségeket vettük. De amúgy nem lepődnék meg azon sem, hogy ezzel a caches dologgal akár bizonyos esetekben a 3080 és 3090 között lenne.
3 hét és kiderül, de ma ami fontosabb ma Ryzen bemutató[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Phoenixres
tag
válasz MomoSinX #5824 üzenetére
Nekem ma délelőtt érkezik a palit 3080 oc. A csomag súlya 2.2 kg. Én is 5 évig gtx 970/rx 480 kombón voltam és türelmesen vártam egy 4k-t fullba futtatni képes kártyára.
[ Szerkesztve ]
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
Dare2Live
félisten
válasz MomoSinX #5824 üzenetére
A megérte nagyon relatív. Ha majd januárban veszed meg 280ért az mégjobban megérte volna? Vagy ha veszel egy használt/garis 1070et 1éve 90ért és csak januárban 3080at 280ért lehet az mégjobban?
Uígy a gazdag is.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
gabor0928
tag
-
LoyalGuard
tag
válasz MomoSinX #5575 üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy jelenleg olyan árakon mozognak a 4k TV-k mint kb. 5-6 évvel ezelőtt a FHD készülékek. Monitorok között is kapni már 75k körül 4k-t. Szóval a 4k is abszolút mainstreamnek tekinthető szerintem.
A 8k az már valóban indokolatlan.
[tökéletes példa]"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
Lupous
csendes tag
válasz MomoSinX #5428 üzenetére
380-ért én is inkább az OC-t vettem volna, de akkor épp nem volt a store-ban. De jó lesz ez a sima TUF is, csak érjen ide hétfőn. (Páran már megkapták akik szerdán vették...)
Látva az árak alakulását többszörösen is nagy máknak tűnik, hogy letudtam csapni rá. Kezdik túltolni a kereskedők.
Amíg ide ér addig meg, elrendeztem a helyét neki. Kábeleket, asztalt, ki is takarítottam meg minden. Kész a winfos telepítő is, meg pendrivon a driverek. ^^
Amúgy... mennyire húzza a seggét a TUF 3080? Nagyon kell alá támaszték? -
AC2
kezdő
válasz MomoSinX #4597 üzenetére
Az. Paypal saját árfolyammal dolgozik, ráadásul USD-ben számol valamiért. Szóval az oda vissza konverziónál a saját árfolyamán EUR-USD konverziót számol, majd az USD vonja le a számláról, amit persze a bank is a saját árfolyamán számol. Így lett 922 EUR-ból 347ezer levonás és a visszautalásnál pedig 330ezer maradt.
Jó móka, de legközelebb inkább közvetlen kártyás fizetés lesz, hogy a paypal-es 2x-es (oda vissza 4x-es) árfolyamváltást elkerüljem.
-
Léc
tag
válasz MomoSinX #3842 üzenetére
Én Corsair TX850M-es tápot vettem hónap elején, teljesen megvagyok elégedve vele és nem hangos.
Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)
-
nagyúr
válasz MomoSinX #3711 üzenetére
Senki se mondta, hogy eladva lesznek
Nem úgy értettem az eltűnést, hogy feltétlen megveszik.
Annyit nem fognak vágni az áron, hogy megérje megvenni halandónak, ha igen akkor meg hidd el, hogy házon belül gazdára talál az adott nagykeren belül.
De a legvalószínűbb, hogy egyszerűen csak kiveszik mint megvásárolható termék, és megy raktárba garanciális cserének.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
hun1997
csendes tag
válasz MomoSinX #3587 üzenetére
Ami inkább aggasztó hogy most már itt vagyunk 4 nappal később és az Nvidia lapít mint szar a gazban. Mert tisztán látható hogy a probléma nem csak AIB related. Ők is elbasztak valamit, legyen az szoftveres vagy hardveres, de illene kiállni és mondani valamit most már legalább. De inkább megjavítani.
-
nagyúr
-
Phoenixres
tag
válasz MomoSinX #2849 üzenetére
Mennyiért adod el?
Corsair 850W TX850M Cooler Master MasterCase Asus TUF GAMING B550-PLUS H500 Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz HyperX Predator AMD Ryzen 7 3700X Be quiet! Dark Rock Pro 4 Kingston A2000 1000GB Adata SX6000PNP 512 GB WD EZEX 1 TB Acer Nitro XV272UPbmiiprzx Gaming RTX 3080 GamingPro
-
-
csibuka85
senior tag
válasz MomoSinX #2849 üzenetére
De jó valakinek !
Grat hozzá !!!
Próbálj ki minél több játekot rajta , persze ha van időd.Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
warcat
veterán
válasz MomoSinX #2700 üzenetére
Annak nincs sok értelme, hogy rázúdúl a tömeg amcsiktól mint korábban, aztán a fél világon átcipeltetik a csomagokat.
Viszont tény,hogy pl Mo-t saját amazon hiányában a .de szolgálná ki tehát kicsit pofátlanság kizárni. Mindenesetre a mailboxde címre elküldték volna (pár perc alatt elkészül) csak az ár sem nyűgözött le sem pedig a típus - de jobb mint a hazai hiénáknak fizetni.Megjegyzés: ennyit érnek egyébként a hazai boltok - hiszen nem tudnak tételt mozgatni mert nincs annyi kártya, de pár tízezer forint miatt átcsesznek, üzleti etika zéró. Franc akar náluk ezután pénzt elkölteni.Eléggé nyilvánvaló, hogy a törvény betűje hiányában ott vernének át ahol tudnak.
EA: It's in the crate!
-
szasanyi
félisten
válasz MomoSinX #2424 üzenetére
Nem akarok belemenni ebbe a téma, mert ez nem az a topik. Azért ennyit megjegyeznék: lehet csak érdemes 5 évre tervezni mert az beláthatatlan időintervallum ami alatt technológiailag és teljesítményét tekintve is tuti elavúl nem szólva az elértéktelenedéséről.
És ha már konkrétam azt említetted, hogy "Ésszel kell építeni.." hát a VGA vásárládod ezzel szöges ellentétben áll.
Zsombors97: nem kell 1etértened, de 25 év után ezt bizton állíthatom. Persze, használható lesz 5 év múlva is a PC ezzel nem vitatkozom.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz MomoSinX #2413 üzenetére
5 évre nem lehet gamer pc-t építeni, de te tudod. Egyébként ha goromba lennék azt mondanám: mindenki: úgy hülye ahogy jól esik neki! De nem vagyok az, így azt mondom: mindenki oda teszi a pénzét ahova akarja. De az igaz, hogy amíg ilyen vásárlók vannak - ahelyett, hogy beintanének a pofátlan kereskedőknek - ez a helyzet nemigen fog javulni. De gyorsan biztosan nem.
-
arn
félisten
válasz MomoSinX #1168 üzenetére
A kolleganak tegnap “szallitottak”, ugy hogy dispatch sem volt. Majd atvaltottak hatarozatlan idore. Vmi 20000 amazonos rendelest adtak le, alig par kartyara.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
GabeE3e
tag
válasz MomoSinX #606 üzenetére
Én nem vagyok biztos benne, hogy az Aqua-ban volt egyáltalán 1db is készleten bármelyik kártyából. De ez elég hamar kifog derülni.
Az Amazonos Zotac-al kapcsolatban valószínűleg igazad van.Amúgy durva, hogy első körben itthon gyakorlatilag elérhetetlen volt a kártya.
Alzánál is úgy nézett ki, hogy lehet majd kapni ma, aztán azóta sincs semmi hír róluk.[ Szerkesztve ]
-
gabor0928
tag
válasz MomoSinX #491 üzenetére
Nem vagyok biztos benne hogy sokkal olcsóbb lesz. Hétfőig még sokminden történhet, de elég gyatra volt a felhozatal. A készletről már ne is beszéljünk.
Nekem az a kellemetlen, hogy elég gyorsan túladtam a 2080-asomon, így 1 hete már integrált karival élek, ami csak 4K/30hz-et tud
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MomoSinX #491 üzenetére
Aqua chattel beszéltem és azt mondták, hogy valószínűleg aki le tudta adni az jövőhéten megkapja, de ettől pontosabbat nem tudnak.
Caseking-en is rendeltem egyet, de ott még semmi infó nem jött..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-
GabeE3e
tag
válasz MomoSinX #422 üzenetére
nincs vám, posta van, ami 3-10 ezer forint is lehet, illetve az, hogy ha nem euró számláról fizetsz átváltásnál is egy kicsit leszednek, illetve, ha magyar címre veszed, akkor az ár is változik, mert a végén a 27%-os áfával fog számolni, és nem a feltüntetett 16%-al ami most van Németországban.
Verpackung & Versand:HUF 4.842,77
Wechselkursgarantie Gebühr: HUF 5.264,15
Ezek jönnek rá még rá a Zotacosra, meg a garancia lehet csak ez a 30 nap vagy mennyi, amit vállal az Amazon.
Legalább is nem látok erről további infót.[ Szerkesztve ]
-
Tengri
senior tag
válasz MomoSinX #411 üzenetére
Egy darabig én nem számolnék itthoni kereskedésben olcsóbban...
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Tengri
senior tag
válasz MomoSinX #368 üzenetére
"A remény hal meg utoljára"
"Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest