- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
válasz
tutuhawer #7485 üzenetére
Érdekes, mert kb. alig két hete játszok, és eléggé intenzíven jöttek elő ezek a bugok, és nem csak nálam, de a cimbimnél is, akivel teljesen együtt szinteztünk és versenyeztünk.
A megjegyzésre válaszolva:
Telefonról írtam szóval leszarom, nem fogok órákig tökölni, amig elhozom az értelmes ékezetes betűket..
Mellesleg, ha Magyar emberről van szó, akkor legalább nagybetűvel kezdjük már a mondatokat, mert hát ugye, engem meg az idegesít. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer #7477 üzenetére
Mi a pontos típus? Te vagy a "céges rendszergazda" a gépen? A Dell-nek elég komoly a szoftveres-hardveres támogatása üzleti vonalon; ilyen hiba keletkezhet vírus vagy szándékosan elhelyezett céges alkalmazás, BIOS-beállítás miatt is. Ha csak "user" vagy, akkor sosem látod-láthatod ezeket a programokat-képernyőket, mert vagy hardverkulcs segítségével, vagy speciális billentyűzetkombinációval válnak elérhetővé. Nálunk Dell az egész géppark, és szó szerint bármit tudnak blokkolni olyan hibaüzenettel, amit csak éppen szeretnél.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #7440 üzenetére
Szerintem nem tévedtem az MP4 a legerősebb jelenleg a vehető kategóriában (bár mikor kijött sokkal jobb volt valószínű butítottak rajta egy keveset) persze ott van a GTS is ami ha csak hajszálnyival is de gyengébb . Van még erős és gyors a CCX és a Pagani Zonda de túl drága és azokat is simán letolja az RTR-X vagy a 911 GT3 RS és utóbbi akár tuning nélkül is nagyon jól megy (a szürke leggyengébb verzió is, sajnos már nem vehető). Ráadásul utóbbival 1-2 nitoval olyan időket mentem a szokott helyeimen hogy nagyon elcsodálkoztam bár ehhez az is kell hogy a szerver és az EA is ezt akarja mert egyszer nagyon tapad és gyors másszor meg pont hogy nem.
Az M3 E92 nekem nem tűnik olyan erősnek mint a GTS bár csak párszor próbáltam és semmi sincs benne (alap) talán jövő héten írok róla egy két sort a többi BMW-el együtt.
A lambok jók csak gyengén rajtolnak és furcsán fordulnak néha fartolós néha orr ezért írtam nézzen utána amit irkáltam (erről pont a múlt héten).Az M3 Sport Evo (sajnos nincs) hát párszor mentem ellene és sokszor le is nyomtak de általánosságban 2x, 3x annyi NOS-t használt mint én, ugyan ez van az Miurával tegnap tuningoltam majdnem fullra (csak a rugó pro sport) és hát jól megy dupla annyi nitróval mert tapad mindenhol de nagyon.
Az MR2, azt csak sajnálhatod hogy nem vettél nagy jól megy és a hangja is tetszik de nem kevésbé az RTR-X-et is az meg egyszerűen brutál.
(#7445) Dictator^
Innen ezek fontosak.A vezetői tapasztalatoktól lefelé írom.
Elsődleges: 1, 2, 7, 9, 13, 18, 21.
Másodlagos:3, 4, 19.
Harmadlagos: 5, 6, 8, 11, 20, 23 -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #7440 üzenetére
A murcielago is lemaradt. Szenzációsan ugrat a gép, padlógázzal odateszem a legtöbb ugratóra. Sokan panaszkodnak, hogy megpördül néha. Állni kell a gázon, és akkor kihúz a szarból
Szerintem marha jó gép, és jöhet Toyota MR2 vagy kis BMW M3 is akár, meccseli őket a Murci. Ahogy a többit is, mert képes olyan időkre, ahol már kis túlzással nem számít az autó típusa. Ha képes a sofőr X időre a Lambóval, és az marha erős, akkor jöhet oda bármilyen autó - az ellenfélnek, sofőrnek is tudnia kell az időt meccselni, ami ugyebár marha erős. Az okoskodás lényege, hogy ha a pálya az enyém , akkor mindegy, hogy a jó autók közül a jobbat vagy a 2. legjobbat használom. Én a BMW M3 E92 GTS-t használom. Ennek a modellnek a nem olyan erős változata már 2010 óta bérelhető formában ott volt, és azóta szerettem volna vezetni. Aztán hozzámkerült a gép, megvehettem, széttuningoltam, mindhiába, és jött pár hétre rá a jóval komolyabb GTS változat. Én ezt a gépet hajtom, hiába Porsche és Mustang RTR-X is van előttem a világranglistán.
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
tutuhawer #7421 üzenetére
Nálam így van: kép , kép
Qualitynál a 70 még jó, az alatt már nagyon pixelesedik, pláne youtubon, mert ők elvileg még "feldolgozzák", felette meg nem látok sok eltérést.Fps legyen minimum 30. Felbontásnál én csak át szoktam írni a 480at 720ra esetleg 1080ra, de a nagyobbak már sok pályán fogják a gépemet és visszaesik a játék fpse 1-2 résznél. A kódolás meg az mpeg-1, a többivel próbálgattam, de nem lesz jobb vagy gyorsabb.
A többihez nem nyúltam, nálam alapból volt hang, mondjuk group hangba csak a többiekét veszi fel az én micemet nem.
Hangot mondjuk lehet még javítani, de nekem a méret miatt le van butítva.edit: a hang képe lemaradt [link]
-
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7373 üzenetére
Szia tutu !
Igazad van mindenben , nehalgass senkire , aki téged támad , az a fasorba se volt mikor te már nyomtad !
Jol csinálod igy tovább , és éljen a multizás !!Más : holvan az a magyar srác aki , nemrégibben hekkerkedettt ?
hun lencse , csabamagyar megmondjam ?
levesbe !
Már azért unom , hogy egymást szidjuk , legalább mi magyarok tartsunk össszsszsze !
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #7373 üzenetére
Nem akartam már erről irkálni (mivel írtam, témát lezártam) de most mégis utoljára. A rammolást nem személy szerint rád akartam kihegyezni hanem úgy ámblokk mindenkire értettem és az én szememben a hackerek szintjén van legyen az bárki nem érdekel magyar, ismerem vagy sem. Viszont a bibi ott van te jól mész, sőt nagyon jól (legalábbis hozzám képest) akkor minek ez, elmész mellette simán, mert ismerd a pályát stb. (sajnos én időhiány miatt csak keveset és azt is úgy ahogy) és örülhetsz a végén tisztán nyertem, juhéj.
Nekem is volt ilyen meccsem Petersburg Damon 3x, 4x előzgettük egymást és hát tetszett semmi ütközés és mind a ketten jót versenyeztünk. Mentünk is 5-6 futamot multiba, talán egyformán is nyertünk és így izgalmas is volt ki hogy tud jobban féktávot venni, vagy ügyesebben kigyorsítani esetleg a forgalmat elkerülni, és fel sem merült egyikünkben sem ramoljuk ki egymást a győzelemért. És a végere a csattanó, orosz kolléga volt, vagy inkább versenytárs, leginkább így nevezném. Neked is van jó kocsid látom az MP4-el sorra döntöd a régi időidet használd azt a többi fent leírva. Ha meg ráramolnak az emberre pláne többször nem szégyen visszaadni (én is ezt teszem, ha sikerül) persze nem a véletlen koccról van szó, de hát tudjuk mi a különbség, de SOSEM vagyok kezdeményező.
Azt meg külön sajnálhatod hogy nem vettél RTR-X-et mert az tetszett volna nagyon megy keresztbe is, nekem nagyon tetszik van is belőle 3db.Ha valamit értek ezek a mondatok és érted a lényegét akkor volt értelme teleirkálnom megint fél oldalt.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #7344 üzenetére
Hát gratulálok a rammolási tudományodhoz, ahhoz képest hogy kan-ossza járást folytattál hetekig 1db magyar hacker miatt, itt meg ki tudja hány fórumon nem vagy náluk egy fikarcnyival sem jobb. Mert mit is csinálnak az utóbbiak elrontják a játékunkat, mert így vagy úgy csalnak de a rammolás sem különb az én szememben csak az értelmét nem látom, mivel e nélkül is jól mész mi szükség van rá. Személy szerin úgy tudom elképzelni a csalókat, rammolókat (és itt nem rád célzok) kb. 12 éves szeplős, szemüveges kis gyík, akit a suliban naponta laposra vernek és itt aztán majd megmutatja mindenkit letolok, szétzúzok, kirepítek a versenyből, sajnos ez az én értékrendebbe nem fér bele, de ez van.
És hogy miért irkálok itt időt, billentyűt, idegrendszert nem kímélve, hátha belátod nem kéne ezt csinálni, mint amiért a magyar csalót is keresztre akartad feszíteni, hogy változzon meg, az meg hogy nem tolsz le magyart hát lesz@rom én nem szelektálok találkoztam rendes orosszal aki gratulált hogy legyőztem.
Egy biztos ha én nem magyar lennék és látnám apám hát ez mindig rammol, kilépnék a versenyből és feltenném a neved az adott ország megfelelő fórum témái közé „ezzel vigyázni rammer” aztán furikázhatnál egyedül vagy a gép ellen esetleg magányos farkasként free-ben. Részemről a témát zártam. -
odébbb
tag
válasz
tutuhawer #7344 üzenetére
Szia tutu !
Nagyon nagy igazságot árultál el , és ez így van , én tudom , mert mentem veled , és jó volt (mehetnénk többet is ) , mindig tanulok tőled , mint most is .
Abban viszont Nagyon de nagyon igazad van , hogy az adott pályát kajakra ismerni kell+kocsi.
Multizni kell és kész nagyon egyhuron pendülünk ijjen téren .
Multi futamot nehéz nyerni úgy , hogy jobb az ellenfél , de nekem vannak trükkjeim , ha ismerem a pályát (ez sokszor bejött) , de csiterek-hekker-ramm nincs esély-főleg ha 900km/h megy.Nincs régi , retró képp a kezdeti első kocsi-autófestés , vagy amivel legelsőnek gurultál , megnézném , mert emliteted hogy van megépített egy- másféléves autó .
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #7302 üzenetére
Te vagy az én emberem tudtam
Ezt találtam [bones_tuning_guide]
Téged és másokat is kérdeznék ér valamit??(#7304) UFO1
igen , de a rallly sosem jött be , mindíg is aszfalt betyár voltam, ami meg a többit illeti 1etértek
-
-
csiliboy
csendes tag
válasz
tutuhawer #7192 üzenetére
"szerk: picsába, pont lemaradt a lényeg: A halálosabb iramban. Tokió driftet nézem éppen és amikor a csávó a lancerrel tanul driftelni, az egyik öreg horgász arcát kiszúrtam: Keiichi Tsuchiya van a filmben. van, még aki észrevette őt?"
Igen tudtuk, hogy ő az egyik horgász.Ráadásul Ő is csinálta a drift jelenetek.Át volt alakítva úgy az autó, hogy a tetején ülve lehessen vezetni.A kamera mutatta színészt Ő meg gépszkedett felette
Így történt ha jól emlékszem...
-
NFree
addikt
válasz
és mindenki.
Nos igen van egy két arc akivel így öszejöttünk szarmatrac pl meg még páran csak az a baj ugye a hülyeségeimmel nem akarlak téged meg őt fárasztani állandóan.
egyébként Qru látom már te is 40 fölött vagy ha gondolod körözhetünk majd vagy bárkivel, csak mostanába a gyermek miatt nem tudok fojton menni, s azt meg nem akarom, hogy várni keljen rám.
Más tegnapelőtt linkeltem egy bms arcot , tegnap megint összefutottunk , az eagle drive on , de már mindenki szidta jaaj hihi.
Aztán nem is tudom a csaba gyerek volt porondon a chat be jót vigyoroktam zajlik az élet a kibaszott gyémántra még mindég nem ad semmit 2 profilba újra kezdtem
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Azt én is igazolom, hogy hozzányúlkálnak az autókhoz. A gyémántszedős Porsche eddig sem volt valami "hűdeodaver", a leállás óta pedig olyan, mint egy 1 hengeres kompresszor: nagy hanggal megy vagy 50-et és egy újságpapírtól nullára fékeződik
A juggeres Bentley meg eddig sem volt rossz, de most meg megy és tarol mint a "zÁllat"!Műveletlen volnék? Kit kell tisztelni a japán arcban?
-
gyuszito
senior tag
-
spanyoll
addikt
-
Padlás
senior tag
válasz
tutuhawer #6980 üzenetére
Igen, röhejes, amit itt műveltél az elmúlt pár hozzászólásban. Azt hiszed, ha pár tucat ember ember ír neki, hogy ejnye-bejnye tudjuk, hogy csalsz, attól majd abbahagyja? Azt hiszed, hogy nincs tisztában azzal, hogy mindenki tudja? Magasról tesz rá, hogy ki mit gondol róla. Azzal szórakozik, hogy tönkreteszi más versenyét.
Nem nyomkodod a "Report" gombot? Akkor milyen alapon is reklamálsz itt bármilyen nemzetiségű csaló ellen?? Jelenleg az egyetlen hivatalos módja a csaló jelentésének a "Report" gomb "nyomkodása". Pont az az általad is említett "duma", amit te műveltél itt. Szóval majd akkor reklamálj, ha az általad jelentett csaló még több hónap után is autókázik. Ha viszont nem jelentetted, akkor hallgass, mert semmit nem tettél azért, hogy a csalót eltávolítsák a játékból.
Az már más kérdés, hogy milyen hatékony az EA rendszere. -
V.Dave
senior tag
válasz
tutuhawer #6957 üzenetére
király ez az oldal, eddig nem is tudtam hogy létezik ilyen ami jegyzi automatán az eedményeket, köszi
Legalább egy pályán elmondhatom hogy benne vagyok a felső hétszázba
STATION & FISHER
MCLAREN MP4-12C (MP) 01:55.214
FORD MUSTANG RTR-X (MP) 02:02.364
PORSCHE 911 GT3 RS (MP) 01:56.180#689
-
Balller
tag
válasz
tutuhawer #6955 üzenetére
Van Neki egy 45ös szintü nick-je. Azt már régebb is néztem h ki van nullázva....
Valami alapja csak van...
Az az 1 emberke aki a stat oldalt kezeli,nem hasra ütés szerűen teszi amit tesz. Ha én megyek egy pályán olyan időt amivel első helyre kerülök és tisztességesen teszem azt, nincs az az isten hogy nullázzanak érte. Az biztosSzerk: Most nézem 1:13:648 ez nem is vészes spadén
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #6957 üzenetére
ha egy időd mellett csillag van, azt nem jegyzik, mert furcsa. Csináld meg megint szingli playerben és akkor jó vagy. Ha sok ilyen csillagod van, könnyen lehet, hogy nem rangsorolnak tovább. Ennek a bizonyos Metasoftnak sose nullázták a profilját, pár héttel ezelőtt egyetlen csillag miatt vették el a rangsorolását. Előtte miért nem volt vele baj sose? Poseideon se jelentette fel, amikor legyőzte, pedig akkor ő még világelső volt. Valami bűzli k a stat oldalon, és ezt ettől a metasoft-féle ügytől függetlenül is látom, olvasom. Sokan furcsállják már a szándékos nullázásokat. Az nfs-s.com főnöke twompt vagy micsoda, a nfsunlimited főnöke Honke meg djstevanovic. Ők bannolnak itt és ott a rangsorból.
Viktort, akiről nem beszélünk, kb 3 hete nullázták le. Csalással ment, azt beismerte. A régi ügyeket tagadja nagyon -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #6954 üzenetére
20 éve ezekkel az időkkel állt, ahogy állt, ezekkel a tényleg pro tuned autókkal, bétás profillal ment, és a spade-en ment egy időt, azonnal nullázták. Ez botrányos nagy kibaszád, minden észérvet nélkülöz a stat oldal nagyokosaitól. Nem tudnak mit mondani azok a barmok
-
MetalTegla
tag
válasz
tutuhawer #6949 üzenetére
De miért nem szarod le hogy más mit csinál? Mit érdekel az téged? Rajtakivűl a 11millió bejegyzett emberből legalább 6millió csal. Xy ideje néztem fel a fórumra,de mindig ez a csóri gyerek van kitárgyalva azóta is.Csináljon amit akar.
Én nem védeni akarom,nem vagyok a haWerja de most attól hogy te karakterek százait ütöd le,őt véleményezve attól még nemlesz jobb. Csal kész,nyeld le a témát azt szevassz :S
Tegyükfel ha neked egy ismerősödről kiderülne hogy csal vagy csalt,akivel kurvajóban vagy órákat toltátok a játékban stb stb,akkor teis reportolnád,szólnál mindenkinek hogy csaló,lejáratnád mindenhol? -
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6937 üzenetére
Tudod mi a véleményem? KURVÁRA LESZAROM!!!!!!
Hogy téged idézzelek: "Egyebek engem nem érdekelek, ne is zavarja ilyen csalós képekkel, mert ez nem érdekel."
Na nekem ugyanez a véleményem a te és viktor féle dologról.Leginkább az b*szta fel az agyamat hogy pofáztál nekem valamiről grupban azt itt meg meghazudtolsz...Inkább magadba kéne rendet tenni. Kicsit eltúlzod ezt a Viktoros dolgot... A személyes bosszúhadjáratodat nem kéne másokra is kivetíteni..... Vagy ha igen tedd ezt diszkréten.
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6933 üzenetére
Na akkor most ásd el magad hiper gyorsan....
Arról pofáztál nekem pár napja groupban hogy inkább csináljam azt amit te mert semmi értelme nincs a Report gombnak. Akkor ez most mi? Ezt direkt csinálod hogy lejárass?
De mindegy is mert innentől kezdve elegem van belőled és ezt itt mindenki szeme láttára mondom ezt neked.Ja és majd elfelejtem. Van egy búcsúajándékom a számodra. Mentem viktorral pár kört direkt azért hogy meglássam mit is tud. És egyértelműen kijelentem hogy fikarcnyit sem csal, végig a seggébe voltam és csak azért maradtam le ennyire mert megkért egy kicsit maradjak le hogy ne zavarjam. És ezt tudom e bizonyítani? HOGYNE!!!
Na csók a családnak!
Üdv.: NoxWiLL -
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #6911 üzenetére
A hitelességét én is kicsit megkérdőjelezem mert a srác multis idejei sajnos nem biztatóak de szerintem azért mert privátozott és ott próbálták.Viszont van 5 Murcielagoja szóval talán az hihető de mégis eltér az enyémtől a balanced verzió.Most már a fene se tudja melyik a jó
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #6749 üzenetére
Nem akarok kötekedni, távol álljon tőlem.
De csak a report gomb használatával tudod jelenteni az EA számára a csalókat.
Minden más formátum és fórum nem támogatott. Egész biztos csak a játékon belül tudják visszakövetni, hogy az egyén csalt vagy nem. A fórumokra feltöltött képeket, lehet manipulálni
pl. Photoshop.Véleményem szerint, csak az tett a csalók ellen, aki nyomta a Report gombot!
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6749 üzenetére
Én nem dolgozok az EA-nál – bár jó lenne – de mi alapján tudják véglegesen törölni a csalókat ha nem jelezzük ezt nekik elvileg ki tudnák szűrni autó matice de ez arra jó hogy lássák ők is tele van a töke sok mindenkinek a 500-600 esetleg 999Km/ó-ás sebességgel hajtókra. Én használom feltüntetve a sebességét, aztán lehet mazsolázni.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6747 üzenetére
Lépj túl ezen az idiótán, bárki bárki ellen csal rosszul esik neki, pláne ha elnyom fölöslegesen x NOS-t + akármit viszont most már te is használd a report gombot látod lép az EA is ha nem teszed magad ellen teszel (és ezt javaslom minden tisztességesen versenyzőnek is).
-
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer #6721 üzenetére
Elnézést ha nem nézem jó szemmel a dolgokat, de tényleg csak egy gyerek, a középső lányommal egyidős, kamasz. De ezek szerint, jól láttam a dolgokat és csak egy személyes ügy volt, mi több, "ki, ha nem én" dolog.
Az illedelmes hangnemet meg hol hagytad, "ácsi". Nem beszélve a többi fórumozóról aki itt van és olvassa ezt "egész kibaszott magyar közösség" és magyarnak gondolja magát
Hat, elnézést kérek a többi fórumozótól, a nevedben is, hogy ennek tanúja, és talán részese kellet hogy legyen. Én, szégyenlem magam. -
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer #6717 üzenetére
De hát egy gyerek, 14 éves.
Nem értem miért kellene vele törődnöm. Én nem akarok az ő szintjén lenni, vagy lesüllyedni. De ha te úgy érzed hogy kell, és ez egy elégtétel neked hogy lenullázták mert fölnyomtad, nyomtátok, hát legyen. De akkor én a te szinteden sem akarok lenni, és, szerintem, nem is vagyok.
Én igen sokat költöttem a játékra (nem hirdettem folyamatosan hogy Boost -ot nem és pfuj) de nem azért mert első akarok lenni és bánt hogy ha megelőznek, csak jól akarok szórakozni és kész. Persze engem is dühít néha hogy csalással elvernek, nem vagyok hibátlan, de, ahogy nagyon sok csaló mondja, te is megteheted hogy használod. Tulajdonképpen ez nem csak az ő hibájuk, ők csak használják azt amit mások elkészítettek. De, elsősorban, az EA a hibás mert ez ellen semmit nem tesz, nem akadályozza meg a trainerek használatát.
Mindegy, ezen nem akarok vitát nyitni, mindenki tegyen belátása szerint, de ne papoljunk itt a közösségről mikor egyéni sérelmekről van szó. -
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer #6712 üzenetére
Nem kell bemutatnod Victort, rengeteget mentem vele privátban, már akkor is mikor még 30-as szintű sem volt. Igen, vannak furcsa dolgai, távolodott a Silvia -val a Murci -tól a Diamond&Union elején a nagy egyenesben, Eagle Drive -on start után a térképen sem lehetett látni, mindig lerammolja az embert ha elmegy mellette, stb. Rengeteg példát lehetne sorolni mit, hol, merre, de nem értem hogy ezt most miért itt, na és főképpen miért most, hónapokra rá kellet fölhozni.
Szerk: A mért időről meg csak annyit, hogy akár egész nap azon a pályán mehet, ha privátban versenyzik egy darab mért ideje nem lesz. Egy gépen is lehet kétszer futtatni a World -ot, így még partner sem kell hozzá. -
vzso
aktív tag
válasz
tutuhawer #6697 üzenetére
Szia!
Én a Route 55 -ön mentem néhányat (8-9 -et) és 2:46-körül hozott 911 GT3. Mivel ez single volt, ez kb ua az idő mint a 2:34 privátban ahol nem nyomják folyton a mágnest (legalább 6-öt kaptam) rád.
Megnézheted az eredményt a netten, de frissíts rá mert még nem volt időm ezen a pályán. -
noblem1983
senior tag
válasz
tutuhawer #6698 üzenetére
Én csak annyit mondok, aki tudja hogy zajlik a való életben pl. a DTM versenyek mennyire szorosak. Hasonló autók(Audi/Mercedes) csak a pilóták különbözőek esetleg egy kis apró beállítás különbség van.Kicsi az esély arra,hogy ne lenne még egy olyan autó mint az övé és arra is mivel ez egy arcade stílus nem szimulátor ezért több a viszonylag jó játékos így az ideje úgymond megközelíthető lenne ha nem használ hacket amit a képek alapján bőszen használt de okosan.Ezért sem valódi az ő ideje és aki lenullázta neki az megérdemel egy nagy respectet.
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #6697 üzenetére
Segítsen mindenki, ítéljük meg együtt, ne legyek én a szemét, ahogy Viktor írta nekem. Tessék bizonyítani, hogy hülye vagyok, vagy tessék mellém állni:
Ha valaha is bántott az orosz csaló...
Ha valaha a csetben szidtad a dél-amerikaiakat...
Ha valaha kiléptél, és meguntad a multit...
Ha valaha hitted, hogy a report gombbal segítesz...
Segíts most. vagy nyerünk egy kiváló pilótát, akit azóta több roppant csúnya idő miatt le van nullázva, vagy kiderül, hogy az egész magyar közösség nem törődött eddig az üggyel, és a homokba dugta a fejét mindenki. Most nyomkodjuk de ne a report gombot... A nyilakat jó ügyesen! Tessék menni, az idők ott vannak -
-
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #6657 üzenetére
ide tartozik, most jutott eszembe: csak az audi rs4-gyel volt ilyen gondom.
A royal purple Audi r8 4.2-esről nem tudtam törölni annak idején: letörlök vagy hozzáadok egy matricát, és finish gomb, utána már ment rendesen. Lehet, hogy egy mozgatás is elég lehet hozzá, trükközni kell. -
UFO1
senior tag
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6647 üzenetére
Van egy általános K, Z, K, K, S, S és vagy egy driftesebb P, K, P, K, K, K az elsővel iszonyatos a NOS kb. MP4, GTS, GT3 szerű ezzel próbáltam bár nem full mert szürke és kék hátteres is van benne mert ez volt, tehát teljesen felhúzva még komolyabb lehet. És itt a lényeg a SpecV magában is nagyon gyorsul N2O-al meg élkepesztően.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6645 üzenetére
Azért is írtam „annak ajánlható aki hozzá tud szokni a csuszkaláshoz” én nem szeretem, a nitroja szerintem meg a 911 GT3-hoz hasonlóan erős viszont Perersburg Damon nem tudtam vele hasonlót sem menni mint az MP4-el 2 körből sőt még az LFA-val is jobban megyek kb. 0,06s-el mint a SpecV-vel (pedig elvileg a belevaló cuccokat tettem bele). Meg sem próbáltam kanyargósabb pályán mert egy korcsolyapálya az a gép. Az LFA-t ha idom lesz felhúzom mert kíváncsi vagyok mit tud teljes tuninggal.
A kocsikat csak NOS nélkül próbálom mivel így derül ki mi a gép valós tudása ez csak egy tipp melyik jobb alapon és amelyik jobb valószínű tuninggal még jobb lehet. A N2O ereje meg kiolvasható a sebesség különbségből amit közlök. A tuningolt verzió tulajdonságait meg úgyis közli valaki hogy milyen lett pl. te.
Ha valaki tud egy tuti LFA tuningot amit próbált is szívesen veszem persze olyan érdekelne amitől a tapadása megmarad.
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #6604 üzenetére
Kiváncsian várok(unk ) minden infót, ma még leszek délelőt de aztán utazom(meló). Majd meséltek mi volt.
(#6613) SylarHUN
Jól látom route 55? nem is értem, mit ,ó produkálja magát az idióta. ha szaladtál volna egy 2.30 as időt akkor talán megérteném , de ez szerintem teljesen rendben van.
ijen hülyékkel nap mint nap összefutok, pl megint kocsiztunk pagani 2 en , egy 911, meg még valami , a lényeg rajt marha jó , kaptam mágnest a nyakamba, felborultam stb lemaradtam 4 dik nek végeztem erre a másik pagani-s aki előttem végez , elkezd engem szentségelni, hogy hacker, meg ez meg az , rövid tömör válaszom az iennek -.- és kész . -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #6593 üzenetére
Napra értettem , 2 profilba 70 fölött járok 1 be 50 fölött
te
Egyébként nagyon szarul esett , hogy úgy néz ki tényleg lemaradtam a nyereményről , du küldte az ember levélbe , hogy küldjek akkor be egy képet , na én csináltam estére új képet videót beküldtem , de nem vették asszem már figyelembe.Egyébként kössz srácok, én is agyaltam ,már hogy újra kezdem , csak félek jön egy frissítés , hogy száz nap múlva minden nap pro tuned cuccot dob és ha ez netán bejönne nagyon mérges lennék magamra.
Tutu Specr35 el mi a helyzet? tudtad már próbálgatni valamien alkatrésszel? engem az zavar , hogy ahogy vettük elég türhetően viselkedett , jó reagálású volt , most hogy valamit cseréltem , egyből ellustult
pedig próbáltam 2 futóművet gumit , motor az velo került bele 7-13 as
De egyébként ez az állítás igaz bármely boostos kocsira amint megbontom a sárga uralmat, szar lessz a kocsi -
RootRulez
félisten
válasz
tutuhawer #6554 üzenetére
Nos megkaptam a grátisz Nissant, és semmi tuningot nem tudok rá venni, mert minden erősebb, amiket venni lehetne.
Ez is elég jó, csak érdeklődtem, hogy érdemes-e venni másik autót. Én nem vagyok autó "fanatikus", nem is értek hozzájuk, csak játszanék és szeretnék egy gyors, jól irányítható kocsit.
Szóval mint "laikus" érdeklődök, hogy milyen autót vehetnék... Bár akkor egyik vásárolt autó se lenne jobb. annál, amit most kaptam, mert ezen jó tuning van...
-
Norwich
tag
válasz
tutuhawer #6485 üzenetére
nekem nem szaggat Fraps-al, bár tegnap behalt tőle az nfs és elment a kép és lerakta magát ablakba és fekete kép semmi Oo néztem egyet.. ma sikerült visszaállítani h full screenen menjen.
ui.: ja tényleg kivéve nekem akkor szaggat Fraps-al ha közbe skypeolok.. de ha egyedül játszom nem haverral akk nem.. gondolom a RAM-ot kevesli úgy nálam.
-
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6447 üzenetére
És ez a lényeg mármint az utolsó gondolat ki mihez van szokva ill. mit tud kezelni nekem ujjabban az LFA jobban tetszik pl. Petersburg Damon mert nem kell vele gépészkedni úgy tapad mint az álom bár még M3-al nem is mentem mondjuk azt nem is szeretem.
Megjegyzés: A tutit vszinü csak az EA fejlesztők tudjak de nem hiszem hogy ennyiféle cuccot tettek volna a játékba ha csak 1 -féle a nyerő tehát az igazság odaát van … a nagy vízen túl!
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
tutuhawer #6408 üzenetére
Sajnos a helyzet az, hogy tényleg nem lehet tudni, mert lehet valaki csalva futja ugyan azzal a kocsival hasonló teljesítményűvel ugyan azt vagy megközelítő kört, amint a másik küszködve szerencsével rak le...
Más
Megvettem az rtrx-et most, nem akartam, mert a fiamén van 1, de ott még a skillek nagyon hiányoznak és teszteltem volna előtte... Lényeg ,hogy nem bírtam várni... kb worldgarage szerint toltam jelenleg pro imp és pro sportal, csak a gumi volt először alap amerikon arany. Nagyon fasza kanyargós, tapadós, de kicsit olyan érzet, mintha légpárnán tapadna, de tapadt. Lecseréltem egy pro tuned medion-ra, hát romlott, kanyarsebességből vesztett sokat, de stabil volt. Idők is rosszabbak voltak, bár érezhető volt főként, hogy nem kerek.. Lecseréltem alap megvehető amerikon sportra és majdnem visszakaptam az előzőt, most egy norsetet dobtam bele tesztre, de még ez is jobb mint a pro.
Végeredmény, jobban gyorst, több volt a vége, kevésbé pattogott, de egyszerűen kisebb volt a fordulékonysága, kanyarsebessége a pronak nem is kicsit, pedig mindkettő sárga. Norset is jobb bár vannak hátrányai. Én vagyok tul fáradt vagy nem kell pro gumi a többi pro mellé? Holnap kidobom a 911-ből is a venturát kíváncsi leszek az mit művel. -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #6422 üzenetére
flashtyler bizonyosan csaló profil a lyons and hwy201 idővel, ami a világranglistaveztőre 13 másodpercet odabasz. Mondta is ma Vik, hogy nem ő töltötte le a csalást, úgy adták neki, korábban nem használta, stb... Sokmindent elhiszek, tudom tenni a hülyét is - egy bizonyos szintig. Nem is én nulláztattam le, mert én még az ősszel kértem rá ellenőrzést. Vagy mostanra bizonyítotték volna ...
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #6390 üzenetére
Nem fogok én senkinek semmit bizonyítani. Nincs semmi bizonyítani valóm. Nem azért játszom hogy másoknak megfeleljek. Elég könnyű belém rugdosni meg beszólogatni hogy én egy senki vagyok a többi nagymenőhöz képest. Eltűrtem hogy belémkötsz itt ott, eltűrtem hogy leoltottál egy olyan faszság miatt hogy nem vettem meg az E92-őt mert az már nem fér bele az értékrendedbe de azt már nyelem le hogy azért is belém köss hogy utálom a csítereket, nem teszek ellenük semmit. Nem az én dolgom. Ha te úgy gondolod hogy önkéntes rendőrösdit akarsz játszani ám legyen az a te dolgod. De hogy én ezek után bizonyítsak neked?? Mért ki vagy te hogy én bizonyítással tartozom neked?? Álljon már meg azért a menet.... Betelt a pohár, kiborult a bili ellepte az agyamat a vér.. Ez van....
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
tutuhawer #6401 üzenetére
Azóta már sikerült elb...nom, de bőven tudta azt mint a 911 + ramre jobb..
És ő az alagúton ment vagy mellette? Mert szvsz az alagúton nem hozható, túl sokat vesztesz ott időben minimum +1-2 mp ha tökéletesen is mész át.
Nézem még 911-el is hátha, de most megrekedek 40 környékén pup nélkül, meg a forgalom se akarja.
Keresgettem egy régebbi 2:38 képet 911-el, de nem találom, a lényeg, hogy az pup nélkül volt, pup nélkül még ez alatt nem voltam, de úgy néz ki nem is mostanában leszek. -
tutuhawer
őstag
válasz
tutuhawer #6390 üzenetére
mindannyiszor ott volt a trükk előtted, nagyon sok magyar sofőr, ügyesebbek, gyengébbek is mondták, te meg mondtad itt a magdét. Most tedd le ezeket az időket nulla tapasztalattal olyan tuninggal, és elnézést kérek tőled utána.
Bárki megpróbálhatja a stadium and hw1 és rouet 55 pályákon a nitrómentes időket. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #6372 üzenetére
Asszem beszéltem ma vele , jah majd megdumáljuk , holnap
Elvileg megvan az 1 hely (Gallardo champ.) , beküldtem a képet , majd elbírálják a nagyok , a méreg csak az , hogy az nfs-com. nem frissítette, ma egész nap azt nyomtam iszonyat szenvedés , 0.05sec ért. és félek , nem lesz elég , mert belehúznak majd a többiek is. -
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #6370 üzenetére
Tutu , mi bajod van
, nem szoktál te ijen lenni
, mindíg vidám semmi nem hoz ki a sodrodból , mi van? Arról nem tehetsz , hogy mindenki a top100-as kollégák közé sorol még én is , ha a technika alattad lenne, biztos vagyok benne
, s meglessz építve a McLaren teljesen, oda csapsz majd.
-
nmemlekszem
csendes tag
válasz
tutuhawer #6341 üzenetére
Értem, csak azt nem, hogy akkor pl az mr2-t miért csinálták t3 szintre..
Én sokszor szívesebben megyek vele mint akármelyik t3-al, pláne ha a t3-ak csúszkálnak, az mr2-n meg alig érezni és pillanatnyilag még jobb időt is nitrózok vele..
A gyerekét látom bár wfroadig le sem mentem, ott az első 2-3 csillagoson megakadt a szemem ami lehetetlen kategria...
Akkor ez a stat nem = az EA-vel? Érdekes mondjuk ami idő teljesen valószerűtlen, mármint repülő szintű, az teljesen egyértelmű, hogy csal... Régen ut-ztem ott bannoltak ilyesmiért, úgy, hogy többet nem kellett felmenni egyik szerverre se, hiába vetted meg a játékot, bár ott valamivel jobban szűrték/ik ezt.
csabamagyar24-hoz volt szerencsém párszor, most már ha meglátom akár TE-n onnan is kilépek (de már mindenki ismeri és szereti).
Én jó ideje nem jelentgetek, mert nem látom értelmét, törlöm a 450km/s-es körüli barátokat is és befejeztem a multizást amég nem tisztulnak -
UFO1
senior tag
válasz
tutuhawer #6297 üzenetére
Azért ne legyél szerénytelen jól mész te mindenhol pláne én hozzám képest (1,24) bár el sem tudom képzelni hogy lehet ott 01:11.315 menni ami a top idő. A múltkor egy Ford GT-vel mentem párat lerajtoltam rendre de rendesen, erre nem utolért mindig a hajtűnél.
Ezt a Route 55 lepróbálom annyian ajánlgatják.(6296) Amit megfigyeltem pl. az SLR-nél a gumi is fontos lehet a 21' gumival nem csúszott annyira mint a szintén széria Cop verzió kevésbé peres gumival (persze mind2ő boostos)
-
janihunk
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest