Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van valami ami olyasmi mint ez volt?
-
Az NFS-nél el lehet adni az accot?
Mert van egy elég fullos, top t1-t2-t3 autók meg vagy 70K+ SB de nem nagyon játszom már... -
válasz
szakalistvan #7080 üzenetére
Összeraktam egy Clio-t a "maradék" alkatrészekből, de engem nem győzött meg.
(#7081) SylarHUN: Neked ez a "kedvenc részed" a játékban?
Nem régóta járok ide, de pár igen tetszetős autót összeraktál már. -
Új értelmet nyert a "lag" kifejezés.
-
Játszunk egy játékot:
Aki ezután felhozza "azt akivel nem foglalkozunk", hátramenetben megy onnantól a játékban. -
Izé, én nem tudom ki ez a Viktor.
(ezen a fórumon nem is láttam)
A médiában is folyamatosan Viktor pro és kontra megy, itt nem lehetne hanyagolni? -
Vegyetek fel friendslisbe, az ingame nickem ugyanez.
-
Péntek esti ph! verseny?
Ha igen, akkor válasszatok pályát. -
Köszi a válaszokat!
A következő gondom van még:
Hol vannak leírva, hogy melyik alkatrész hogyan befolyásolja az autót?
kék-zöld-piros-stb.(#6757) Bazsi18: Kihagysz egy napot és lenullázódik a gyűjtögetésed.
-
Most nézem, hogy akciós az RTX és kiveszik a játékból...
Hogy megy ez az autó?
Mert ugye T3 topcar, de hogy megy ha nem a legjobb cuccok vannak benne?A másik, hogy a Lotus Exige is kikerül.
Erről valami vélemény?
Van egy majdnem teljes Pro szettem T2-re, de az A1-be nincs kedvem belerakni.Végül:
Most lvl35 vagyok.
Hol menjek versenyeket alkatrészért?Ui.: az igc-vel mit lehet kezdeni? Van 1,7 misim, de nem jöttem rá mi értelmeset lehet vele kezdeni...
-
Egyelőre nem veszek még semmit, úgyis várom az "alkatrészspecifikus boostereket".
T1-re az RX8 elég jól megy, ebbe már pakoltam is egy kis technikát.
T2-re megvan az A1, de valahogy nem tetszik...
T3-ra van murci, ha másra is, nem követ szedni jó lesz.Amit össze lehet szedni "körözést" 1-5-ig az jó valamire?
-
Akkor jól értem, hogy a 911GT3 és a BMW e30 a leginkább ajánlott autó de nem lehet őket kapni?
-
Melyek a top T2-T3 autók?
Hogyan lehet gyorsan szintet lépni?
Valami leírás van arról, hogy melyik autót hogy kell "összerakni"?Team Evade-re milyen autóval érdemes? Az A1-el szórakoztam, de mint egy dodzsem.
Team Evade mi alapján számolja a rep-et? -
válasz
callmeakos #6574 üzenetére
Remek, akkor max veszek 1-2-t de többet nem...
Egyébként az lejött, hogy most T1-re vegyek egy RX8-at, T3-ra már vettem lambót, de T2-re jó lesz a Z4?
Vagy vegyek egy A1-et? Vagy mit? -
válasz
callmeakos #6572 üzenetére
Akkor most vegyek "random" pakkot 900-ért?
Ezt nem gondolják komolyan.Mikortól lehet megint "alkatrészspecifikusan" venni boostert?
-
Köszöntem!
Assz'em veszek egy lambót -
válasz
szakalistvan #6534 üzenetére
Ez lol. Hogy vagy miért?
-
Lehet azzal kezdeni valamit, hogy 8 player esetében kb. minden második alkalommal "kifagy a load képernyő"?
Ez a legidegesítőbb az egész játékban...
-
válasz
szakalistvan #6487 üzenetére
Ja, hogy ez így a "normális" működés része?
...Így tuti nem kapnak a pénzemből.(pedig kiszámoltam, hogy a napi 50Ft lenne az igc duplázó)
(#6489) Qru: Azt néztem, csak baromi messze van. lvl 13 vagyok, az meg lvl22...
lvl15-ön elérhető a Z4 és csak 130K. -
Miért csinálják azt páran, hogy belépnek a versenyre, de el sem indulnak?
A másik:
Megy szépen a verseny, első hely stabilan, aztán egyszercsak hopp és "beteleportál" valaki a célba? Ez így WTF?
Volt olyan, hogy egy teljes körrel korábban beért. ~1p a kör, a három kört 2 alatt letudta.
Cheat?T2 autóból ki-mit vezet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Desert 2026.05.11-ig Garanciális Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest