Hirdetés
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- XL-esre gyúrta magát a Fractal Design tágas háza
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Viktort le fogják tiltani, most hogy itt a húdenagy akció. korábban is biztosan nyomogattak rá report gombot, és még itt van. Csabára is nyomhattak már tavaly tavasz óta, mert már akkor is nyomkodta a cuccokat. Mégis itt van. Én ennél hatékonyabb megoldást kínáltam: ismerje be Viktor, öntsünk tiszta vizet a pohárba, és döntse el ő, hogy még mindig jó érzés nyomkodni azt a szart vagy inkább megtisztul. 1 esélyt adok mindenkinek én. Ha bwismerné és új néven elindulna megint, akkor azt mondom, elértem a célom. Ha beismeri és nem kezdi újra, az sem rossz, mert megtudjuk, Viktor ténylegesen milyen ember. Sejtjük, hogy roppant ostoba, de hátha tud fejlődni...

Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi