Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Balller
üzenetére
Ismerem, igen, le van nullázva. Mégis tűzbe teszem érte a kezem, ami nem vicc. 1 idő miatt van nullázva, ami botrányos a stat oldal adminja részéről. Meta autói is szenzációsak, ahogy tanulja a pályákat, az is, mentem már vele 500+ futamot hónapokkal ezelőtt is, akkor is láttam, hogyan megy. Hibátlanul tud menni, és bizony képes azokra az időkre. Mondom, tényleg tűzbe teszem érte a kezem, a spade streeten meg ment már 1000 futamot, és 1 idejét vették el, azt. ERSTEG-nek 90+ ideje van csillagozva és rangsorolva van... Legalábbis faszkalap a stat oldal adminja, egyedül dönt nullázásokról, ami óriási baj, látjuk.
nem ő a leg-leg leg. Aki a leg-leg, az nagyon komoly, de nem mutatja, hogy magyar. Van még egy hasonlóan jó metához, ő is tűzbe teszi érte a kezét. Nem egyedül lennék, tehát.
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Android szakmai topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Warhammer 40.000
- Tesla topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de valóban jó sofőr mentem én is vele sokat