- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Mini-ITX
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
MetalTegla #6950 üzenetére
az ismerősömről, akivel órákat megyek, nem derül ki, hogy csal. mert azért az elég hamar kiderül... Viktorról a startnál látszott annak idején. Soha senkit nem jelentettem fel. Soha lejáratni se akartam Viktort. Azt szerettem volna, ha ő is látja, hogy mi látjuk őt. Nem én vagy te, hanem még nagyon sokan. Ez már nem derül ki, ez már nem ügy, átléptem rajta. Az bánt viszont, ha noxwill vagy bárki más nekiáll csalózni, meg utálja, meg report gomb, ami szart se ért eddig, és amikor meg a kezébe adom a lehetőséget mindenkinek, hogy tegyen, kérek egy szívességet is, hogy tegyen valamit, akkor én vagyok a szemét, meg lejáratom, meg nagypfájú vagyok, meg aljas vagyok, meg mi foglakozok vele, meg Viktor csak egy gyerek, Viktor egy hülye, meg ne foglalkozzak én se vele, játsszak tovább. Ha a magyaroknak ez a véleménye, arról megvan a véleményem. Megmondtam, abbahgytam az ügyet, heylretett egy ismerősöm, minden OK lenne, versenyeznék tovább, és akkor jön a 6930-as hsz, ami röhejes. A nemzetköziek ellen se, meg a magyarok ellen se elég a report gomb. Nem is kérem, de Viktort észhez lehet téríteni, amit szeretnék. És ebben nincs partner - mondtam, is, hogy OK, kész. De akkor senki ne merészeljen képeket betenni, meg csalókat szidni a fórumokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Építő/felújító topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged