Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

válasz MetalTegla #6950 üzenetére

az ismerősömről, akivel órákat megyek, nem derül ki, hogy csal. mert azért az elég hamar kiderül... Viktorról a startnál látszott annak idején. Soha senkit nem jelentettem fel. Soha lejáratni se akartam Viktort. Azt szerettem volna, ha ő is látja, hogy mi látjuk őt. Nem én vagy te, hanem még nagyon sokan. Ez már nem derül ki, ez már nem ügy, átléptem rajta. Az bánt viszont, ha noxwill vagy bárki más nekiáll csalózni, meg utálja, meg report gomb, ami szart se ért eddig, és amikor meg a kezébe adom a lehetőséget mindenkinek, hogy tegyen, kérek egy szívességet is, hogy tegyen valamit, akkor én vagyok a szemét, meg lejáratom, meg nagypfájú vagyok, meg aljas vagyok, meg mi foglakozok vele, meg Viktor csak egy gyerek, Viktor egy hülye, meg ne foglalkozzak én se vele, játsszak tovább. Ha a magyaroknak ez a véleménye, arról megvan a véleményem. Megmondtam, abbahgytam az ügyet, heylretett egy ismerősöm, minden OK lenne, versenyeznék tovább, és akkor jön a 6930-as hsz, ami röhejes. A nemzetköziek ellen se, meg a magyarok ellen se elég a report gomb. Nem is kérem, de Viktort észhez lehet téríteni, amit szeretnék. És ebben nincs partner - mondtam, is, hogy OK, kész. De akkor senki ne merészeljen képeket betenni, meg csalókat szidni a fórumokban.

Új hozzászólás Aktív témák