Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
most kicsit beléptem a fórumba, holnap este mondok komolyan vélemény a vspec R35-ről... indulóra annyi, hogy a nitrója kb +35, azaz nem a legerősebb, de érdekes, hogy a pár futamot mentem valakivel és meglepődve néztük, hogy 361 a végsebe4sségem így, ahogy most van, ami nagyon nem kutyafasza. Maga a végseb. sem, és az, hogy el tudtam érni, főleg az! Kanyarban precíz, ami sok győzelmet érhet. Top időket nem közelítek, de a játékélmény 100%-os. 20 éve vártam, hogy egy ilyen géppel mehessek. A nissanok közül csak a fairlady és a 370 Z nem került a kezeim közé, nem is kértem sose, de ez nagyon fasza nekem. Át is festem, nissan gt-r r35 AMS alapha 12 lesz belőle. valentin matricáim vannak, azokat is bevetem... komoly lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest