Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer #6593 üzenetére
Napra értettem , 2 profilba 70 fölött járok 1 be 50 fölött
te
Egyébként nagyon szarul esett , hogy úgy néz ki tényleg lemaradtam a nyereményről , du küldte az ember levélbe , hogy küldjek akkor be egy képet , na én csináltam estére új képet videót beküldtem , de nem vették asszem már figyelembe.Egyébként kössz srácok, én is agyaltam ,már hogy újra kezdem , csak félek jön egy frissítés , hogy száz nap múlva minden nap pro tuned cuccot dob és ha ez netán bejönne nagyon mérges lennék magamra.
Tutu Specr35 el mi a helyzet? tudtad már próbálgatni valamien alkatrésszel? engem az zavar , hogy ahogy vettük elég türhetően viselkedett , jó reagálású volt , most hogy valamit cseréltem , egyből ellustult
pedig próbáltam 2 futóművet gumit , motor az velo került bele 7-13 as
De egyébként ez az állítás igaz bármely boostos kocsira amint megbontom a sárga uralmat, szar lessz a kocsi
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest