- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
ácsi ácsi! Nem miattam nullázták le. nem is magyar miatt. gondolom , a lyons and hwy201 idő miatt. És igen, úgy érzem, hogy attól mert gyerek, nem kellene hazdunia, sem nekem, sem neked vagy bárki másnak. Elég nagy szemétésg, hogy a barátai ellne csalt viktor, még rátesz egy lapáttal, és hazudik több, mint fél éve. Mindeközben jár a pofája, hogy Tutuhawer egy köcsög, nem tud menni, és nem tud veszíteni. A legjobb nem vagyok, veszíteni viszont tudok, 3500-nál is több vereségem van. És ő pofázik nekem meg mindenki másnak, hogy amatőrök... A nagyképűség és a hazudozás az, ami bánt igazából, a csalás ténye szinte mellékes. Az a nemtőrödömség, és álszent duma, amit az egész kibaszott magyar közösség nyom, az meg gyomorforgató. Mind3 fórum naponta utálja a csalókat és értelmetlenül nyomkodja a report gombot. Amikor meg tenni lehet, kell tenni, a többség ugyanígy azt mondja, hogy gyerek, meg hülye, ne foglalkozzunk vele. Ez zavar igazából a legjobban.
-
UFO1
senior tag
Egyetértek de azt már nem értem miért nem lehet az ilyen csalókat szűrni elvileg az EA-nál látható hogy nem tisztán játszik. Nem kéne banolni mert ha költ akkor az az EA-nak bevétel és hát nem lesz a saját ellensége, de (és ez Tutu hozzád szól) nem lehet egy olyan progit írni (biztos lehet az EA-nál + pláne) ami az ilyet egyszerűen DNF-re dobja. Hamar eltűnnének a pályákról.
Persze a világranglistán sincs helye akár ügyesen csal akár nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest