Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

mindenki leírja, hogy mi a véleménye a csalókról, az Ea nem tesz/tett semmit, akkor miért nevet ki engem mindenki, ha én is fennakadok. Ami most a fórumban a nap folyamán ment, az a duma. Az mindenkinek jól megy. Megmondtam, én nem kérem, hogy a korábban feltett időket csinálja meg bárki is, söpörjük le az asztalról, én nem erőltetem, ha titeket nem zavar, hogy egy kis csaló gyereknek jár a pofája. De akkor ne érkezzen ide Noxwill-féle meg waterfront road stílusú csalós kép, mert az a legröhejesebb.
    ui: ennyire hülye vagyok, hülyeséget írok, gonosz vagyok, szemét vagyok?
    vagy Rosszul fogalmaztam meg, mi is a gondom, hogy ennyire röhejesnek találják sokan? Ugyanaz a véleményem, mint az előttem szólóknak, de amikor adom a lehetőséget, mindenki nevet rajtam, meg hogy micsoda hülye vagyok, hogy foglalkozom a hónapok óta hazudozó VIKTORHUNGARY-val. nfs-s.com/nfsw/viktorhungary A másik profilja miatt nullázták. Hónapok óta tudta, hogy figyeljük nagyítóval, én a képeimet októberben csináltam, dumáltam vele groupban, a válasza az volt, mint mindenre: "HEHE" és "bocsi, HEHE" majd pedig benyomta a csalást ezerrel. Milyen ostoba játékos Viktor, ha "tiszta" volt világéletében és mindenki figyeli őt fél szemmel és tudja is, erre benyomja a csalását...? Nem most nyomta be, már bő fél éve nullázni kellett volna, csak nem ment annyi multit, meg olyan béna. Vagy én vagyok a hülye. :F most kilépek kicsit a fórumból, reagáljatok, hogy tényleg marhaságokat hordok össze, mert akkor a fejemhez kapok és annyiban hagyom

Új hozzászólás Aktív témák