- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Philips LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
geentleeman #7134 üzenetére
Hát jó a Miura is , bár nekem a Miura nem fullos, De az Exigem igen és az nem rossz !!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
geentleeman #7134 üzenetére
Szerintem Exige.
Bár nekem nincs Miura-ám. Csak abból indultam ki, hogy GT40-el elszoktam verni a Miurákat.
És hát a GT40 nem a legjobb járgány. -
JuhaAasz
csendes tag
válasz
geentleeman #6633 üzenetére
nyugi nem tiportál
csak tényleg indok érdekel, miért ne illene bele a játékba egy kabrió
-
JuhaAasz
csendes tag
válasz
geentleeman #6627 üzenetére
öööö...konkrétan indokolva miért nincs helye?
ízlések és pofonok, változatosság is kell... -
odébbb
tag
válasz
geentleeman #6320 üzenetére
Jó Estét !!!!
Nyugi , nekem is ezt csinálja nem vagy egyedül vele .
Waterfronti gyorsulás , egy két ember über időket fut , hát mit modjak , végig kisérném azért ... , megtudná mi a magyarok istene , ez már azé felkur , mikor próbálja még megmagyarázni is , na mindegy ...........
szurjál be képppet ( ez a halálom ) ezzel kapcsolatba ... én élesbe vagyok rá kiváncsi , hogy a fészkes fenébe megy 0.50 alá ????? -
SylarHUN
senior tag
válasz
Olyan nekem is volt tegnap, hogy nem láttam az ellenfeleket.
Nem gond mert így legalább nincs aki kilökjön. Csak a forgalomra kell figyelni. -
V.Dave
senior tag
válasz
nálam is volt hogy 4-5 percet töltött a versenyre és hallottam mindvégig közben az autóm "duruzsolását" ezt eljátszotta kétszer aztán hagytam a fenébe a játékot.
-
UFO1
senior tag
válasz
geentleeman #6044 üzenetére
Igen igazad is van már ami az elejét illeti tehát a válasz sehol. A felsorolt autók mind szuper sport kocsi kategória az MR2 nem és nem is a végsebessége ami fontos hanem az iszonyatos gyorsulása (és kanyar sebessége) ami hamar elfogy mivel 2.0l 16V kb. 200LE-s motorról beszélünk ellenben pl. Porsche 911 GT3 3,8l bokszer 435LE, Koenigsegg CCX 4,7l V8 806LE stb. De itt egy táblázat hol végezne az MR2 a Nordschleife-i pályán 256-ik.
-
tutuhawer
őstag
válasz
geentleeman #6017 üzenetére
mr pro alkatrész a kártyavásárlás közben a 13-7-0 motort azonnal eladja... Én megtartottam, és most jön a feketeleves: A Skyline r34-est 20 éve tesztelem, építem, bodykittel, vagy anélkül, ilyen.olyan motorral, kerékkel, mindennel, 1 millió kilométerrel, és 3 kék 3 piros alkatrész mellett szavaztam. Már több a pro tuned benne, mint a pro sport, azaz szinte kész. Közben régóta éreztem, hogy valami miatt nem elég erős, önmagához képest. A hangja suggallta, hogy nem OK, mert viszonítani nem tudok semmihez igazából... És tudtam, hogy kell még egy skyline. Volt egy csomó zöld cuccom, sose használtam, és felépítettem zöldre az egész autót. Menettulajdonságai, az érzés, az idő mind jobb, mint az állítólag "optimálisan" megépített gépem... Eddig mondtam A-t, és most tudtam tesztelni, most mondok B-t
-
Norwich
tag
válasz
geentleeman #5970 üzenetére
Azt írták hogy másfél óra a karbantartás.. én 9 óta nemtudok belépni
-
WASPZotya
tag
válasz
geentleeman #5924 üzenetére
Elvileg a nyomtávot szélesíti a nagy kasztni, amikor rakod rá látható.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
geentleeman #5869 üzenetére
Hát most a felesleges T3-as partokat beledobáltam, de nem lett jobb sokkal. Az RX7 BM-emmel simán jobb időket megyek. De majd még kalapálok rajta kicsit. Most T3-as Bömbire gyűjtök. Mire meglesz az ára addigra el is érem azt a szintet, hogy megvehessem.
mod:
Amúgy tegnap gurultam párat, és elég sok partot dobott. Nyertem egy T3-as mocit (pirosat) egy T3-as felfüggesztést (pirosat) egy fekete meg egy kék ablakfóliát meg egy 20"-os felnit.
Ezt kb 10 verseny alatt jött össze. -
szakalistvan
senior tag
válasz
geentleeman #5772 üzenetére
1 órája vettem,szóval még lehet vásárolni.
De ne állj meg 50nél,nagyon könnyű volt eltapsolni
-
Severinus
csendes tag
válasz
geentleeman #5532 üzenetére
Lehet, hogy csepegtetik a terveket, az viszont jó lenne, mer ugye anno is volt drift verseny, single-ben, mondjuk 4 fős versenyeket indítani, hagyom h. előttem elzúzzanak én meg megdöntöm az aktuális 1. helyezett eredményét és viszem a "kincset"
-
callmeakos
veterán
válasz
geentleeman #5514 üzenetére
Azért is lehet jó választás a Medion motor ennél az autónál, mert ez a verda egy elég könnyű valami. És ha beleteszel egy relatíve erős erőforrást azzal nem lesz meg a megfelelő teljesítmény-súly arány ami azt eredményezné hogy rakoncátlankodna a kicsike, de mivel azt hallottam hogy a Medion dolgok sajátossága hogy nagy az önsúlyuk (ha esetleg ez orbitális baromság lenne javítsatok ki) és így ezzel kompenzálódna ez a dolog. Persze ez az én szerény véleményem erről....
-
callmeakos
veterán
válasz
geentleeman #5512 üzenetére
-
válasz
geentleeman #5460 üzenetére
51-nél járok.
Eleinte adott a tizenhuszon napoknál partokat, de már jó ideje csal poweruppokat ad, bár azokat 10-esével.
Lehet valamikor lesz valami extra part-eső, akiket chaten kérdeztem, azok is így vannak vele, alig-alig ad értelmes dolgot egyelőre, de ki tudja, lehet a 100-as napokban már majd full-full partokat ad. -
NFree
addikt
válasz
geentleeman #5382 üzenetére
Szerintem audi quatro , merném ajánlani az exige-t de nem merem. Az érkező autókró semmit nem tudok.
Más
Srácok a sok kelemetlenségért kodot nem kaptunk???
Irják ki veszik a játékból a nissan 2000 et a supra-t meg még valamit , elveszik azt is amit már megvettem , mert irják a szöveg elején hogy all(összes mind)???????(#5381) milomi
Ird le pontosan mi van benne , érdekel , de nem biztos ami neked gyorsul az nekem is fog.(#5384) noxwill
De tudod de tudodkössz
-
tutuhawer
őstag
válasz
geentleeman #5346 üzenetére
egy biztos: a piros motor nem rossz bele, a fehéret(medion tuned 10-10-0) viszont úgy basztam ki a szemétbe, mint macskát szarni. A kék motor könnyen lehet, hogy javít, mindenképpen kipróbálom majd. Emellett Nomish mondta, hogy a kék motorral neki gondjai vannak, de van egy piros pro tuned neki. Lehet, hogy majd beépíti, és lesz újabb info róla, hogy gyengébb-e vagy micsoda...
A videót frapsszal vettem fel és kovertáltam, hogy emberi méretű legyen, mert eredeti méretben rögzít a fraps. -
tutuhawer
őstag
válasz
geentleeman #5338 üzenetére
szevasz, találsz, sg fórumban minden információ ott van.
Ezt a videót pedig küldeném Sunny84HUN és Nfree barátaimnak sko szeretettel. 5-ször konvertáltam az eredeti videót, hogy valahogyan kinézzen, és a kis számok is láthatóak legyenek. Nem csinálok sok videót,de amit igen, azt igen.
[link] -
milomi
tag
válasz
geentleeman #5188 üzenetére
most vettem 3 szor Mistery packot.... 150 ezrem ment rá amit már most meg bántam de úgy is gyűllik majd ! de semmi alkatrész nemvolt benne,, csak Jugger x15 Nitro x10 stb
ilyesmik
-
tutuhawer
őstag
válasz
geentleeman #5188 üzenetére
én vettem az elmúlt hetekben 10-et is, szigorúan X összeg feletti felesleget költöttem el mindig, és nem kaptam aftermarket cuccot. Ellenbem minden egyéb kibaszott pályán és játékmódban kapom őket, pedig bármiféle race tuned alkatrésznek is örülnék helyettük...De hát nem.
-
V.Dave
senior tag
válasz
geentleeman #5063 üzenetére
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
geentleeman #5063 üzenetére
Az M3-at javasoltam volna, de sajnos lemaradtal rola mert mar nem aruljak, azt 2400-ert lehetett elvinni meg par hete. Most a legjobb T2 az exige cup de az valszeg tobb mint 2800, esetleg tehetsz egy probat az uj quattro-val bar az nem tudom mennyire jo, de a ronda/regi autok altalaban utosek szoktak lenni teljesitmenyben... Esetleg Megane, Boss 302 vagy az uj boostos Skyline, bar ezek sem tudom mennyibe kerulnek epp. Ha izmos verdat akarsz dobj hozza meg egy keves boostot es csapj le az Exige Cup-ra, egyeb esetben vedd ami tetszik, ahogy az elottem szolok is irtak mar sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PayPal
- Horgász topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diabetes - Cukorbetegség
- Diablo 3
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged