Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Az hogy lehet, hogy egyszer csak azt mondta, hogy a "felhasználó név vagy jelszó nem megfelelő"?
Be tudtam állítani új jelszót, de mért nem fogadta el a régit? Elsőre azt hittem, feltörték a fiókom. Bár ki tudja, lehet feltörték, csak még nem tudták módosítani az amilcímet? (ha lehet egyáltalán)
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Az milyen, hogy kb 10 verseny alatt 0-ra amortizáltam a kocsit Régebben, mintha tovább bírta volna (bár az másik autó volt)
-
RootRulez
félisten
Amúgy az ilyen T1, T2, T3-al megjelölt versenyeken több az esély a cuccok nyerésére, mint az "átlag" versenyeken?
-
RootRulez
félisten
válasz noblem1983 #6907 üzenetére
Versenyeken nyeregetted vagy a kártyák adták? Netán mégis lehet vhol tudatosan vásárolni is?
-
RootRulez
félisten
Ezeket a kemény tunig cuccosokat ti veszitek vagy nyeritek? Mert én alig nyerek, a boltban meg nincs ilyen cucc...
-
RootRulez
félisten
Na, most meg mindenáron meg akar hívni a csoportjába... Meg az eddigi 1
1
1
1
1 helyett, már "értelmes" szöveggel traktál...[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Nos az úgy történt, hogy már start után belém szállt tudatosan az első kanyarban, innentől presztizsre ment a dolog. Bár ugye be se értünk, mert az első átcsalta magát a pályán fél perc alatt.
- Miért jó az, ha beleszáll a másikba. Én még ha a veszélye is fennáll, inkább húzódok kicsit... De amúgy lehet én csinálom szarul.
- Azt szeretem, amikor belém akar szállni (pl, mikor előzném), én padlófékkel visszalassítok, keresztbe megy előttem, felkenődik a falra, én meg vígan továbbgurulok.
Milyen ideges lehet olyankor...[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Meg az olyat nem értem még, hogy végig második vagyok, erre mikor beérek, bedob 3-nak...
-
RootRulez
félisten
T1-es Team Escape (a 4 perces)
Az milyen, én a felén épp túl vagyok a pályának az első meg már beért. És kifejezetten jól mentem, épp a másikkal viaskodtunk a 2. helyért...
-
RootRulez
félisten
Ne röhögjetek ki, de én az első 2 napot úgy csináltam ebből a gem keresésből, hogy az eget fürkésztem, hol a világító oszlop.
Utána láttam, hogy a térkép is jelöli, ha a közelben vannak
-
RootRulez
félisten
Nem értem a csaló f@szokat. nekik mi abba a jó, hogy csalással nyernek, ők semmivel sem többek, sőt. A többieknek pedig elb@asszák a játékélményét.
Letiltanám az olyat minden on-line játékról, csítelgessenek csak a gép ellen skirmishben.
-
RootRulez
félisten
Köszi mindenkinek, megszívlelem.
-
RootRulez
félisten
válasz tutuhawer #6554 üzenetére
Nos megkaptam a grátisz Nissant, és semmi tuningot nem tudok rá venni, mert minden erősebb, amiket venni lehetne. Ez is elég jó, csak érdeklődtem, hogy érdemes-e venni másik autót. Én nem vagyok autó "fanatikus", nem is értek hozzájuk, csak játszanék és szeretnék egy gyors, jól irányítható kocsit. Szóval mint "laikus" érdeklődök, hogy milyen autót vehetnék... Bár akkor egyik vásárolt autó se lenne jobb. annál, amit most kaptam, mert ezen jó tuning van...
-
RootRulez
félisten
válasz szakalistvan #6547 üzenetére
Igen, még egyszer elolvastam a leírást és már abból kiderült...
Valóban működik!
más:
50.000 bootsból mit lehet csinálni?[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
A pénz levonását még PayPal felületen is jóvá kell hagynom vagy leszedi szó nélkül a pénzt? Csak, ha mégis 110$-t szeretne levenni 825Ft helyett...
-
RootRulez
félisten
Nem ad XP-t egyik verseny te, csak az üldözős... Ilyenkor azzal kell játszani?
-
RootRulez
félisten
Nektek is offline van a szerver?
-
RootRulez
félisten
Akkor majd 30-ason tudok venni T3-as kocsit ingyér?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Jó ideje nem játszottam vele, most megjött a kedvem. Látom van egy új játékmód, rendőrök elől kell menekülni és közbe versenyezni (vagyis ez jött le, még egyet játszottam vele)
Nyomnék T3-as versenyeket, mert a T2-esen már kiesebb szintűek vannak és alig kapok XP-t.
Milyen T3-as kocsikat lehet ingyen megvenni, azaz nem valódi pénzért?: F
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz tutuhawer #1018 üzenetére
Uhh, ez összetettebb, mint gondoltam...Mégse csak első ránézésre, a 2. "táblázat" egyszerűsítette Akkor van még sanszom jobb cuccokat nyerni a T2-vel jelölt versenyeken a kocsimnak? Csak az a gáz, hogy ami van nekem T2-es versenyek, az egyik 15-ösöknek való, a másik meg 18. Szal vagy nyerek cuccot vagy nem, de XP-t tuti alig kapok.[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Most megint versenyezgetek (1-2 hónap kihagyás után) 27-es vagyok, T2-es versenyeken indulhatok, de max 18-as van ...
Rate, Tuned, Sport, Street... Mi a legkeményebb, miből van keményebb annál, ami most van a kocsiban?
Milyen T3-ast vegyek, ha lenne rá pénz? (most arra sem emlékeszem mennyi pénzem van SÉ akkor nyomulhatok T3-as versenyeken vagy 30-as szint kell a T3 kocsihoz?
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz kaoszamigó #979 üzenetére
Kérsz új jelszót az e-mailodra, nem lehet?
Bejelentkezésnél a jelszó szövegmező melletti "I forgot my password"-re kattintasz és kapod az új jelszót, hacsak még nem állították át az email címet is.
Hogy tudták ellopni? Bejelentkeztél vhol máshol?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Na, még oszt feléledt a topik.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Nem tudok játszani.
Login -> Update -> Launch után ez a hibaüzenet:Szóval kilép és ez van.
-
RootRulez
félisten
Tegnap este csináltam egy videót, kicsit már fáradt voltam.
-
RootRulez
félisten
válasz Necroman_Mk2 #532 üzenetére
Nálam ki-ki fagyogat és a legutóbbi patch után mikor indulhatok,már a többiek elindultak, szóval kések általában.
-
RootRulez
félisten
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én újabban elég gyakrabban kifagyogatok.
-
RootRulez
félisten
Na most megint letöltött valamit...
-
RootRulez
félisten
Ehh, verseny közben valahogy átlöktek a nyilas falon (persze akkor is nekem jöttek pofátlanul, de ez most mellékes) Szóval nagy nehezen visszamentem a pályára, kkor meg hiába értem át a célvonalon, nem lett vége a versenyemnek...
-
RootRulez
félisten
1-2x elgyorsulgatnék én is...
-
RootRulez
félisten
Na most jól kib#&tam az egyik ütközőssel.
Jobbra kanyar lett volna, mentem mellette a külső íven, tudtam, hogy izomból rám fogja húzni, így engem kilök, ő meg megy jobbra rólam "lepattanva". Ez mind szép és, jó, de a megfelelő pillanatban befékeztem, ő nekiment a falnak baloldalt én meg folytattam vidáman utamat.
Szóval az ilyenekre szépen lassan rá lehet jönni, a baj csak az, hoyg ezekre kell rájönni mert van olyan, aki ilyenre megy.
Mert elmennék mellette belém száll. Oké, én nem előzöm meg, de ha úgy sül el a mutatvány, akár többen is megelőznek, nemhogy engem, de őt is. Olyan hülyék vannak...
-
RootRulez
félisten
Hali! Böngészővel nem lehet letölteni valahogy a patch-et? Csak a program tudja magát frissíteni?
-
RootRulez
félisten
A 23-as szintű sprinrben mindig kifagyok :s
-
RootRulez
félisten
válasz Necroman_Mk2 #512 üzenetére
Sztem virtuálisan gondolta kocsikákkal a szerveren.
kovsol irigyellek...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Mit tartalmaz ez a starter pack és menyibe kerül?
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #494 üzenetére
Jóvan kiidegel.
10 versenyből:
2x parts
1x pénz
7x REPTehát no powerups... Hab a tortán: rám ír egy magyar gyerek, hogy hekkelek-e.
Na mondom fasza, akkor itt is lesznek csalók ezerrel. Már így is kiidegelt, ha úgy előztek meg, hogy kanyarban felkentek a falra/korlátra... De most már csalással is felém kerekedhetnek, nem csak nyomorékoskodéassal.
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #493 üzenetére
Már most nem szeretem.
20-as vagyok, a 18-as szintű T2-es versenyt nyomtam le 5x, abból:
1x sport gumiszett
3x 400 tapasztalati pont, meg
1x valamennyi pénz...Tehát nem adja a poweruppokat. Ilyen kevesen fizetnek elő és ösztönözni kell őket vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Na, lássuk az új patch-t.
-
RootRulez
félisten
Nem lehet valahogy szűrni a versenyeket? Pl hogy csak a 17 felettieket mutassa. Egyre nehezebben átlátható...
-
RootRulez
félisten
19-es leszek lassan, milyen kocsit eszközölhetnék a közeljövőben? Vagy sokáig el leszek én még az rx7-tel?
-
RootRulez
félisten
Ja és ha nyerek valamit a kocsimba, akkor azt hol tudom bele tenni? Vagy nem a cuccot nyerem meg, ha azt adja a verseny végén a kártya, hanem csak a jogot a megvételére?
-
RootRulez
félisten
Halihó!
Hogy lehet beállítani az országomat? Látom másoknak ott van a nevük alatt.
-
RootRulez
félisten
válasz RootRulez #462 üzenetére
Megvan a ludas! Amikor telepítem először megkérdezi, hova telepítse a klienst,majd azt is, hova tegye majd a letöltött dolgokat. Én meg ugye azt hittem, hogy a második kérdés a start menüre vonatkozik (mint általában) hogy a start menü melyik pontjára tegye a worldöt a telepítő...
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Azt vettem észre, hogy nőtt a forgalom, szerintetek az azért van, mert az új patch ezt is tartalmazza vagy szinttől függ és azzal van összefüggésben, hogy szintet léptem?
-
RootRulez
félisten
Viszont lett is egy újabb kérdésem
A verseny előtt, mikor gyűlünk, mit jelent a bekeretezett 3 szám?
Köszi: RR
-
RootRulez
félisten
Ez a bekeretezett ikon mit jelent? Észrevettem hogy villog és azóta nem megy úgy az autó, mint eddig...
-
RootRulez
félisten
Na most ti hogy fejlődtök? Vagy két hónapja nem játszottam, most megint játszogattam és 14-es lettem. És sajna csak egy olyan verseny van, ami adja is az XP-t rendesen... Régebben is azért hagytam félbe, mert már untam, hogy szintenként ugyanazt a versenyt kell lenyomni x-szer, hogy jussak valamire...
-
RootRulez
félisten
Hát most mit mondjak nem ma játszottam utoljára vele
-
RootRulez
félisten
Nekem ma egész nap azt írta, hogy nincs szervet. Login gomb is inaktív... Nálam nincs rendben valami?
-
RootRulez
félisten
Hmm, nem voltam itthon hétvégén. Úgy fest beindult a topik.
-
RootRulez
félisten
Csak annyi a bajom vele, hogy szintenként ad egy plusz pályát és szinte csak azt érdemes nyomni, mert a kisebb szintűn nem ad annyi XP-t. Így meg mire szintet lépek megunom...
-
RootRulez
félisten
Úgy fest megint csúcsidő van. Pedig szívesen kocsikáztam volna kicsit.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz westcoastog #185 üzenetére
-
RootRulez
félisten
válasz westcoastog #181 üzenetére
Hmm.. Valóban, sem enged be.
Ennyire váratlan volt a sok potyázó gémer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest