-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
MetalTegla #12524 üzenetére
Az én Zonda F-embe kék-sárga-zöld-zöld-zöld-piros színsor van és én elégedett vagyok vele. Lehet a fék jobb lenne pirosban de így sem rossz
-
F22Reventon
tag
válasz
MetalTegla #12522 üzenetére
zöld váltóval és rugóval is jól megy( nemfeltétlenül jobban mint a tied )
-
vzso
aktív tag
válasz
MetalTegla #6948 üzenetére
Hát, végül is, már 20 éve nyomja ezt a játékot,
-
tutuhawer
őstag
válasz
MetalTegla #6950 üzenetére
az ismerősömről, akivel órákat megyek, nem derül ki, hogy csal. mert azért az elég hamar kiderül... Viktorról a startnál látszott annak idején. Soha senkit nem jelentettem fel. Soha lejáratni se akartam Viktort. Azt szerettem volna, ha ő is látja, hogy mi látjuk őt. Nem én vagy te, hanem még nagyon sokan. Ez már nem derül ki, ez már nem ügy, átléptem rajta. Az bánt viszont, ha noxwill vagy bárki más nekiáll csalózni, meg utálja, meg report gomb, ami szart se ért eddig, és amikor meg a kezébe adom a lehetőséget mindenkinek, hogy tegyen, kérek egy szívességet is, hogy tegyen valamit, akkor én vagyok a szemét, meg lejáratom, meg nagypfájú vagyok, meg aljas vagyok, meg mi foglakozok vele, meg Viktor csak egy gyerek, Viktor egy hülye, meg ne foglalkozzak én se vele, játsszak tovább. Ha a magyaroknak ez a véleménye, arról megvan a véleményem. Megmondtam, abbahgytam az ügyet, heylretett egy ismerősöm, minden OK lenne, versenyeznék tovább, és akkor jön a 6930-as hsz, ami röhejes. A nemzetköziek ellen se, meg a magyarok ellen se elég a report gomb. Nem is kérem, de Viktort észhez lehet téríteni, amit szeretnék. És ebben nincs partner - mondtam, is, hogy OK, kész. De akkor senki ne merészeljen képeket betenni, meg csalókat szidni a fórumokban.
-
tutuhawer
őstag
válasz
MetalTegla #6948 üzenetére
nem, egy játékos, akivel nagyon csúnyán elbánt egy csaló, VIKTORHUNGARY, aki miatt kivettem a mottóból, hogy HUN, akinek jár a pofája hónapok óta, amikor olyan csúnyán ment 0 autóval és szinttel, hogy az ostoba kategóriába való, aki azóta már le van nullázva a stat oldalon csalás miatt, aki azóta is mondja a butaságát. Szóval egy átlag játékos akarok lenni, akinek van információja, és segítséget kér a magyar közösségtől. Ennyi vagyok.
@nox: a duma megy, azaz a csalókat utálod, megveted, de amikor felkínálom a lehetőséget, hogy tegyél, akkor leszarod az ügyet. Ha pedig írtál Viktornak, és beszéltél vele - ahogy mondtad is, hogy megtetted - akkor miért írod megint, hogy tiszta? Azért, mert lehet, hogy nem vetted észre, nem nyomta vagy mittudomén. Nem is kértem, hoyg azt ítéld meg, hanem az én képeimet kértem. A célom az, hogy Viktor lépjen előre. Nem akartam sose bántani, csak szeretném, ha a fejéhez kapna, hogy hoppá, valami nem OK. Mit nem értesz, én már azt se értem. -
Balller
tag
válasz
MetalTegla #6256 üzenetére
Szia!
Tesztjeim alapján a murciba legjobb alkatrész összeállítás:
Motor: Ursa motorsport
Turbó: Ursa motorsport
Váltó: Velocicom
Rugó: Ursa motorsport,Ventura,velocicom...ki hogy szereti...Ursával jobban gyorsul, venturával és velóval kanyarba stabilabb
Fék: Ventura vagy medion... Semmi különbséget nem vettem észre
Gumi: Medion vagy veló... medionnal stabilabb kanyarban -
Balller
tag
válasz
MetalTegla #6138 üzenetére
Örülök neki
Akkor ez csak egy kis ijesztgetés volt...
-
Balller
tag
válasz
MetalTegla #6127 üzenetére
Ebben az esetben, az jöhet szóba... aki vette neked a boostot, az a vásárlás ideje alatt lengyel IP-t használt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest