- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
nmemlekszem #6428 üzenetére
Amúgy hogy tudtál menni CCX el 2:35.. én akárhogy próbálom 2:50.. meg kicsit jobb kicsit rosszabb , kiváncsi lennék hogy mész te itt 2:35.. videód van ? vagy a te CCX ed valami elvarázsolt gép lehet !
-
vzso
aktív tag
válasz
Szia!
Nem hiszem hogy a fáradságnak sok köze lenne hozzá, de ha alkatrészt cserélsz, ajánlatos újraindítani a játékot. Nekem is szokta ezt csinálni, alkatrészcsere után vagy ha sokat vagyok fönt egyfolytában, néha észrevehetően csökken a kocsi teljesítménye, mintha nem is lenne benne alkatrész. Sajnos ezt már nem egyszer észrevettem, olyanok lehagynak versenyben akiket biztosan megfoghatnék de mintha a kocsi nem akarna menni, gyorsulni rendesen. Újraindítás után meggyógyul, megy mint a golyó és simán hozza a versenyt. -
NFree
addikt
válasz
A 911-ből ki ne dobd a venturát, szerintem szeresse nem is kicsit. Legalább is szerintem,
Inkább futómű, motor , váltó oldalon igazíts (zőld motor maradhat szerintem , mediont meg tuti nehogy belerakj.)
Én ma autóztam kicsit a 911-el , s meg vook vele elégedve, jól fordul, a csúszások kontrollálhatóak, és mégsem ideges a kocsi. jól gyorsul 369 a vége.stb ,ha valaki elver mostmár azt kell mondjam az az én hiányosságom, nem a kocsié. míg ez multhéten erősen kocsifüggő volt. -
tutuhawer
őstag
válasz
a világranglista nem hazudik, azok a csávók pro tuned autókkal hasítanak. Szerintem ne kéne próbálnod valami komolyat. 3 kék és 3 piros esetleg fehér gumi nem lehet olyan rossz az rtr-x-be. Ha nekem lenne olyanom, kipróbálnám, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged