-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz
spanyoll #7054 üzenetére
Ha váltogatod a márkákat, alatta a típusokat, alatta pedig a kinézetet/verziót, akkor megtalálod. (Ez utóbbi a kulcsa a dolognak) Bár a másik fórum leírása szerint lvl10körül nem érdemes tier2-es autót venni. 2-őt ajánlanak ami használható, de mindkettőt majd csak lvl25ön tudod megvenni. Segítség az autóválasztáshoz
-
sptkyle
senior tag
válasz
spanyoll #7042 üzenetére
Erre csak annyit mondok, hogy én is lvl10-es vagyok, és (valamiért) kaptam 3 napos aándék kölcsönzést egy porchéra. A Chayenne-t ha jol emlékszem. Értékeiben sokkal jobb volt a jelenlegi tier1-es autómtól, de semmilyen téren közelébe nem ért. Pedig próbáltam megszokni, hátha az a baj, de max 5-6mp-re sikerült megközelítenem a tier1-es autóm eredményeit. Szóval nem, nem sok köze van a kiírt értékeknek az ingame nyujtott teljesítményhez.
-
sptkyle
senior tag
Na most volt egy érdekes versenyem. Egyrészt (bár tény és való, slég szarul mentem) , de mire befejeztem a második köröm, addigra ért be az első. Ez azért OMG. Illetve egy egyenes szakaszon, ahol nem előzött meg senki, visszaestem 2.-ról a 3.helyre... a célegyenesben tisztázódott a dolog: [link]
Én lettem a második, és a harmadik is.
Illetve ma még egy furcsaság történt. Gondoltam elköltöm a maradék 250Boostpontomat, vagymit. Veszek ilyen kártyacsomagot. Először azt hittem, hiába nyomkodom, nem adja meg, mert ujra vehetek... vagy 10db 80pontos decket vettem, és csak aztán néztem, hogy megadta a partokat mind. Le meg nem vonta az árát.Elég sok bug van ebben a játékban.
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Kb egy hete bukkantam erre a játékra ismét (amikor kijött, nem volt elég jo vasam hozzá, aztán feledésbe merült), azóta játszom, karistolom az aszfaltot, és bújom a fórumot.
Sok kérdésemre már most megtaláltam a választ a hsz-ekben, de akad még. De hogy ne kérdezzek állandóan olyan dolgokat amiket ti már nyilván untok, csak egy kérdésem lenne:
A topic elején olvastam, hogy a kézikönyv tutuhawer fórumtársnak hála (köszi érte) létezik magyar nyelven, viszont a postokban szereplő link halott.Googlizás pedig nem vezetett eredményre. Tudja valaki eme iromány hol lelhető fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest