Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Dictator^ #7481 üzenetére
ez a hiba eddig csak nálad jött elő ennyiszer. Elvétve volt nálunk, de hosszú távon nem.
aztán egy zárójeles mj: bizony néha kötekedek, de meg is tudom indokolni, vagy ha nem, akkor lehet belém kötni. Szóval: az ékezeteket én elnézem ,nem gond ez, én se mindig teszem fel, mert mire megtalálom a gombot, lemegy a Nap. De a fele magyar, fele angol szöveg undorító. Mindig azt mondom magamban, hogy lehet zászlókat lengetni, utcára menni, megfélemlíteni, jelszavakat mondani, de amíg a magyar nem magyarul beszél és ír, na persze helyesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest