- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
szerinted a nitrója olyan erős? szerintem meg nem. Lehet eltérő véleményünk, neked vagy nekem ez vagy az a gép jobban tetszik, a másik pálya jobban fekszik nekem vagy az autónak, ilyen van, de a nitró???? Nem akartam ezt írni , de a többiekhez képest egyelőre kutyafasza erősségű a nitróm A belevaló cuccok mik, mert én eddig csak beletettem, ami megmaradt még régről...
szerk: +30-at tesz rá a nitró, erre is reagálok: Audi R8 4.2 362+30=392 nekem. hulladék a nitrója szegény autómnak, nem is azzal nyertem a futamokat, hanem a hibátlan vezethetőségével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest