-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Épp Noxwill hozzászólása kapcsán akadtam ki. Nem kell offtopicban írni, mert pont ide tartozik. Pont ránéztem, és lenullázták a
játékostembert, aki miatt nem írom be a mottómba, hogy Hungary. Ez kicsit feldúlt, holnap feldúlom a 3-as csetet is az ügyben, az hétszentség. Közben megnyugszom, és elégtételt kezdek érezni. Holnap több minden kiderül, egyelőre haladjunk, dumáljunk, stb, én meg közben dolgozom, hogy holnap tudjam fordítani a kézikönyvet. A nagyja megvan, az apró módosítások kellenek, és fasza PDF-ben meglesz a könyv. Van itt,aki tud wordből szépen PDF-et csinálni? dobjon nekem egy privátot, kérem, sok magyar kéri. köszi
szerk: pffff, rohadt csíterek... röhej
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest