-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Sanchez638 #7245 üzenetére
nem lényeg!
más.
neee, kivették a GR-es BMW-met a repertoárból -
spanyoll
addikt
válasz
Sanchez638 #7178 üzenetére
Hát valami újdonság tényleg nem ártana. Nem tudom, hogy később lesz-e valami, de ez a sprint, circuit és team escapes cop valami eléggé gyatra ...
-
tutuhawer
őstag
válasz
Sanchez638 #7162 üzenetére
engem nem érdekel ez a téma, köszönöm
-
UFO1
senior tag
válasz
Sanchez638 #7158 üzenetére
Én mostanában akkor is kilépek ha pl. HS-en elkezd RAM-olgatni az idiótája mehet utána a nagy semmiért (max. ezüst kártyáért amire ugye semmit jót nem ad).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sanchez638 #7142 üzenetére
Gyorsan groupba mentem haverral és akkor már nem tudta dobálni az invelést, de elég idegesítő volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sanchez638 #7140 üzenetére
Francé' nem banolják vagy tiltják ki? Még jó hogy egy fillért nem öltem ebbe a játékba, mert egy fillért se ér. B@sznak az egészre, de azért vegyed a boostot.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Sanchez638 #7130 üzenetére
Háát ez olyan Barby Girl-ös.
Bocsi. -
UFO1
senior tag
válasz
Sanchez638 #7124 üzenetére
Nálam is volt hasonló bár nem ilyen sűrűn átmentem amerikai szervere ott nem dobott ki egyszer sem és jól dobált HS-n pro cuccot üveget, felnit stb.
(#7105) milomi
Az Alfa hiába stabil felhúzva sem éri utol az RTR-X-et de még az alap GT3 RS-t sem. -
WASPZotya
tag
válasz
Sanchez638 #7104 üzenetére
Azért nem olyan kegyetlen
A sky 2000 lenyomja -
Balller
tag
válasz
Sanchez638 #7063 üzenetére
Emeli az over all-t= nő a végsebesség. Fel is hozta egyik fórum kolléga a fékkel kapcsolatos témát...Elég röhej hogy jobb fékkel nő az autó végsebessége.
-
gyuszito
senior tag
válasz
Sanchez638 #7063 üzenetére
Szervusz!
Én úgy vettem észre, hogy magán az irányításon, (pl.: kanyarodás, kanyarsebesség) nem javít, csak a fékerőn, és a fékerő elosztáson variál, ugyebár márka függvényében. -
noblem1983
senior tag
válasz
Sanchez638 #7007 üzenetére
2 órás karbantartás lesz,hogy kijavítsák ezt a brutál laggot
-
vzso
aktív tag
válasz
Sanchez638 #6812 üzenetére
De a kártyát is, azaz azt ami benne van, azt is.
Én is jártam így, nem kaptam semmit a verseny végén de gratuláltak az alkatrészhez. Megkérdeztem mi is volt az, és, láss csodát, bent volt a raktárban. -
janihunk
senior tag
válasz
Sanchez638 #6812 üzenetére
Meg ad mindent, csak nem tudod mit nyitottál volna. Mert van hogy alkatrészt kapok megadja de csak 30 perc múlva megyek a garázsba és akkor látom meg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sanchez638 #6586 üzenetére
Mentem 3 kört ebből 2x partot dobott. Egy gumit meg egy turbót.
-
kisgaraba
csendes tag
válasz
Sanchez638 #6583 üzenetére
http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/
Én itt nézem, nemtom atöbbiek hol szokták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest