- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
sptkyle #7058 üzenetére
van egy chargerem nekem is. Legendás gép még 2010 november előtti idők miatt, és már fel is építettem. Ha a nitrója erős vagy inkább brutális lenne, azzal versenyeznék A chevelle nekem nem tetszett, mert tapad kicsit. Nem tapadjon az izomautó, de gyorsuljon, mint az ökör.
-
tutuhawer
őstag
válasz
sptkyle #7056 üzenetére
jó a lista, de azt kell venni, amit szeretünk. Sablon duma, sokan át is vették, akik a legutolsó autót is megvették, ugyanezt nyomják. De én a magam példáját tudom elővenni: soha senki nem ajánlott nekem autót. Jól is néznénk ki, ha bárki megmondaná mit kell megvenni.
Amit akarok, azt. Jó a lista, lehet látni, mi merre, de aki fizetős , annak is azt mondom: "ha fizetek, legalább a kedvencemet, az Istent vegyem pénzért" Van olyan ismerősöm, aki a béta óta super bee chargerrel megy, nagyon régóta izomautó fan, és nem lehet eltántorítani. A sedan imprezával is lehet jókat menni, ha ismeri az ember. Ültetés is jár hozzá és elvileg jó ellenfeleket is sorsol a gép többnyire. Amit szeretünk, az kell, ennyi a tuti
-
tutuhawer
őstag
válasz
sptkyle #6901 üzenetére
Szevasz, éppen nem fellelhető, pár nap és a húdenagyon friss verziómat átnyomják PDF formátumba. Az egyik legnagyobb nfs worlddel foglalkozó oldalon, a TCM-en (tcm.mconline.hu) biztosan fenn lesz, hamarosan frissítik az oldalukat. Az sg.hu fórumban is van nfs world, és ott remgeteg fontos dolog ki van emelve még, azt nézd meg 1X mindenképen... Elbaszni nagyon csak 1 dolgot lehet, amit javítani utólag szinte lehetetlen: a szintlépéseknél a sofőrképesség-pontokat lehet elbaszni, ezt külön linkelem, nézegesd:
[link]
Minden más javítható kisebb-nagyobb erőbefektetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged